După mult timp, Compact revine cu o nouă piesă

19 iunie, 2018
Compact Paul Ciuci Doare al naibii de tare jpeg
image

După toate controversele şi schimbările în componenţa sa, povestea legendarei formaţii Compact continuă alături de casa de discuri MediaPro Music. Formaţia alcătuită din Paul Ciuci - voce, chitară, Cătălin Tuta - Popescu - clape, voce, Ionuţ "John" Micu – tobe şi Lucian "Lucas" Iluţ – bas lansează single-ul „Doare al naibii de tare", piesă compusă de către Paul Ciuci.

„Un artist are pe lângă satisfacţia unei vieţi profesionale reuşite şi o parte mai puţîn luminoasă, aceea a renunţării la viaţă personală care este uneori al naibii de dureroasă! Această este ideea de la care a pornit cântecul "Doare al naibii de tare'.", declara Compact.

Videoclipul melodiei „Doare al naibii de tare" este regizat de către Richard Stan şi a fost filmat pe parcursul unei zile în unele dintre cele mai frumoase locuri din România, marcând astfel călătoria frumoasă a trupei Compact.

Înfiinţată în 1977, la Cluj, Compact a devenit una dintre cele mai cunoscute şi iubite formaţii rock din România. În 1981, şi-a găsit identitatea muzicală datorită cooptării lui Paul Ciuci – solist, chitarist şi compozitor; un început de drum, în care compoziţiile lui Paul Ciuci s-au făcut remarcate rapid datorită stilului şi timbrului aparte.  Un nume de referinţă în industria muzicală românească, formaţia Compact are la activ sute de concerte, turnee, melodii, premii muzicale, dar şi melodii ce vor rămâne în manualul de muzică românească.Recente pe Ok! Magazine

Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG