VIDEO După reuniunea de la Untold, Gaz pe foc a lansat o piesă cu videoclip

17 august, 2022

La 30 de ani de la fondarea formației, Lucian Viziru, Andrei Roșu, Alin Lupșa și Paul Panait s-au reunit pe una dintre cele mai mari scene din România, iar acum au lansat prima lor piesă, după mulţi ani de absenţă din lumina reflectoarelor.

Gaz pe Foc (6) jpg

În anii 2000, formația a cucerit inimile multor tineri cu piesele ei de succes, unul dintre refrenele emblematice fiind „Adio, visul frumos s-a terminat“. Şi, la un moment dat, şi visul lor artistic s-a terminat, fiecare dintre cei patru membri luând-o pe un drum diferit: Lucian Viziru a intrat în televiziune şi film, pentru ca apoi să plece ca antrenor de tenis în Germania, revenind anul acesta în România, cu proiecte noi; Andrei Roşu a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi ultramaratonişti, alergând pe toate continentele şi cucerind şi Everestul; Alin Lupşa, de profesie stomatolog, s-a întors la cabinet; iar Paul Panait şi-a continuat cariera muzicală în Canada, cântând în special pentru comunităţile româneşti de acolo.

2022 a fost, însă, un an special, anul marii lor reîntâlniri pe o scenă şi nu una oarecare, ci chiar marea scenă de la Untold. Momentul a fost bine plănuit încă din toamna anului trecut, când Andrei Roşu a venit cu ideea de a transforma aniversarea celor trei decenii de anul acesta într-un moment special, cu conotaţii caritabile.

Pentru că, în 2022, când se împlinesc 30 de ani de la fondarea trupei Gaz pe Foc, fundaţia Hospice-Casa Speranţei aniversează tot 30 de ani de la înfiinţare, trupa a dedicat recitalul său de pe scena Festivalului UNTOLD de la Cluj acestei asociaţii care ajută bolnavii incurabili.

Seria de evenimente caritabile continuă cu lansarea piesei cu videoclip „Încă te caut”, prima de la destrămarea trupei, care a fost filmată atât la Bucureşti, cât şi la Toronto, Paul Panait reuşind să ajungă în ţară cu doar 4 ore înaintea marelui recital de la Untold.

Cei patru artişti îşi invită fanii (şi numai!) să le susţină demersul umanitar,  donând pentru Hospice-Casa Speranţei printr-un SMS trimis la 8864, cu textul "TIMP".

FOTO: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp