După rolul Prințesei Diana, joacă acum scene fierbinți. Blondina, satisfăcută de oportunitate, adoră să stea goală

7 decembrie, 2022
Emma Corrin, Getty (3) jpg

Emma Corrin trece de la rolul Prințesei Diana în serialul eveniment ”The Crown” la scene muuuult mai decoltate.

Actrița este foarte deschisă în ceea ce privește sexualitatea și spune că adoră să experimenteze.

Actrița a jucat scene explicite și se declară încântată de experiență. De la diafana Prințesă de Wales, Emma Corrin a ajuns Lady Constance „Connie” Chatterley, în producția „Lady Chatterley's Lover”.

cub emma corrin png

Actrița este bisexuală și total dezinhibată. A stat la filmări cu părțile intime la vedere foarte relaxată, în timp ce, scrie Click!, pe mama sa a bușit-o plânsul nefiind deloc în largul său cu comportamentul fiicei sale.

Mama actriței a plâns la vederea scenelor intime

Despre scenele de sex pe care le-a filmat, Emma Corrin a mărturisit că au fost cu adevărat frumoase, căci au spart toate barierele din filme la acest capitol și s-a pus în lumină o femeie care își controlează foarte bine sexualitatea. Lucrurile nu au fost văzute în aceeași manieră și de mama actriței Emma. Aceasta a mărturisit că mama ei a plâns în momentul în care a văzut scenele de sex filmate de fiica ei, în producție, explică sursa citată.

Starul din „The Crown” a mărturisit că este total în regulă ca femeile să-și dorească plăcere. Filmul se bazează pe romanul din 1928 al scriitorului englez D. H. Lawrence, renumit pentru descrierile extrem de explicite ale actelor sexuale. Mai mult, în roman este descrisă relația dintre o femeie din clasa superioară și un bărbat de rând, din clasa muncitorească.

Emma, care o interpretează pe Lady Constance „Connie” Chatterley, joacă în film alături de Jack O'Connell, care îl interpretează pe Oliver Mellors.

Emma Corrin s-a declarat în repetate rânduri o persoană adeptă a curentului LGBT, într-o poză din aprilie în rochie de mireasă s-a descris ”mireasa ta lesbiană preferată”, iar astfel de practici se întâlnesc des în comunităţile gay şi trans. Tot în aprilie, Emma Corrin a mărturisit o altă experienţă care o excită maxim: să stea foarte aproape de o femeie îmbrăcată şi să îi adulmece hainele.

Emma Corrin a avut o ținută incendiară anul acesta la Toronto, la premiera filmului "My Policeman". Simpatica interpretă a Prințesei Diana a venit îmbrăcată de parcă se pregătea pentru o ședință de pilates. În chiloți!

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}