E! dă astăzi verdictul: Bine şi prost îmbrăcate la Globurile de Aur

14 ianuarie, 2014

În noaptea de 12 spre 13 ianuarie, Giuliana Rancic şi Ryan Seacrest au relatat în direct de la Los Angeles, în cadrul show-ului LIVE FROM THE RED CARPET: GALA GLOBURILOR DE AUR 2014, surprinzând sosirea

În noaptea de 12 spre 13 ianuarie, Giuliana Rancic şi Ryan Seacrest au relatat în direct de la Los Angeles, în cadrul show-ului LIVE FROM THE RED CARPET: GALA GLOBURILOR DE AUR 2014, surprinzând sosirea vedetelor pe covorul roşu.

Giuliana Rancic, vedeta E!, a purtat cu această ocazie o rochie de culoare vişinie, cu aplicaţii florale în nuanţe de roşu şi vişiniu, creată de o româncă: Lorena Sârbu.

Numele acesteia este din ce în ce mai cunoscut la Hollywood, multe vedete alegând creaţiile sale pentru apariţiile pe covorul roşu. Lorena Sârbu s-a născut la Timişoara, iar după 1990 a plecat în Statele Unite, a studiat la Chicago şi în prezent locuieşte la Los Angeles, iar creaţiile sale sunt foarte apreciate şi se vând în lanţuri de magazine de prestigiu din Statele Unite.

Pentru a afla mai multe detalii despre ţinutele purtate de vedete la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur urmăriţi emisiunea Fashion Police: Gala Globurilor de Aur 2014, difuzată marţi, 14 ianuarie, de la ora 22:30, la E! O ediţie dedicată Globurilor de Aur, în care Joan Rivers şi echipa sa - Kelly Osbourne, Giuliana Rancic şi George Kotsiopoulos - vor trece în revistă ţinutele reuşite sau mai puţin reuşite de la ceremonia din acest an.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg