E o actriță talentată, dar nu renunță la prima dragoste: modellingul! Liv Tyler, foarte sexy într-o campanie la lenjerie intimă

Mulți o știu din pelicule precum ”The Lord of the Rings” sau ”Armageddon”, însă puțini sunt aceia care sunt la curent cu faptul că Liv Tyler e și un model de succes. Ei bine, da, Liv Tyler, mamă a trei copii, e reprezentanta unui brand de lenjerie intimă, ocazie cu care realizează, din când în când, ședințe foto foarte sexy.

Are 40 de ani și 3 copii

Are 1,78 și doar 57 de kilograme, deși acum doar un an a devenit mamă a treia oară. Liv reușește să-și mențină silueta silfidă și să fie, la cei 40 de ani, una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood. Drept dovadă acest nou shooting, realizat pentru brandul Triumph, al cărei reprezentant este.

Liv Tyler a pozat, așadar, in lenjerie intimă, într-un cadru elegant, dovedind că e un model talentat și foarte sexy, care le-ar putea face concurență chiar și celor mai tineri ”Îngerași” Victoria`s Secret. În aceste imagini, actrița a îmbrăcat compleuri foarte sexy, care i-au pus în evidență bustul mărit și picioarele interminabile. Iată câteva dintre aceste fotografii!

Amintim că Liv Tyler i-a dat naștere micuței Lula acum 16 luni. Actrița mai are și un băiețel pe nume Sailor, în vârstă acum de doi ani și jumătate, provenit din relația cu Dave Gardner, dar și un altul de 11 ani, din mariajul cu Royston Langdon.

Aici, actrița însărcinată cu Lula, iar în brațe îi stătea băiețelul Sailor

foto: Triumph Essence

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA