E OK să nu ai un motiv special pentru a oferi buchete de flori - fă ce îți dictează inima!

7 aprilie, 2023

Este fascinant cum pot florile să înfrumusețeze ziua cuiva și cum pot să ridice vibrația spațiului în care sunt așezate.

buchete de flori jpg

Verdele revigorant al frunzelor, culorile intense ale petalelor și miresmele îmbietoare activează la nivel subtil centrii care răspund de relaxare și fericire, instalând rapid starea de bine.

S-a demonstrat deja, că la primirea sau oferirea unor buchete de flori, întregul vibe se schimbă în sens pozitiv, în cel mai scurt timp. Terapiile florale se bucură de un adevărat succes în prezent, tocmai datorită numeroaselor efecte benefice pe care le au asupra stării de spirit. Așadar, adu farmecul naturii în casa ta sau în viața celor dragi, fără a avea un motiv special!

buchete de flori (2) jpg

Este atât de ușor să faci pe cineva să zâmbească, să schimbi o zi mohorâtă în una însorită sau să readuci speranța și optimismul cu ajutorul unor buchete de flori. Efectul este cu atât mai intens atunci când gestul este spontan și ia complet prin surprindere destinatara.

Deși s-a creat obiceiul de a oferi acești mesageri ai naturii doar la ocazii deosebite, sărbători sau aniversări, s-a constatat că impactul este cu mult mai mare atunci când aceștia vin ca o surpriză în viața unei persoane. Indiferent de compoziția aranjamentului, acesta va activa neurotransmițătorii fericirii pe toate căile.

Cu un click poți spune "te iubesc" chiar și de la distanță

Urmând linia melodică a unui cântec celebru, fă ce-ți spune inima și contribuie și tu printr-un gest încărcat de emoție la bucuria celor din jur. Chiar dacă în calendar nu este indicată o sărbătoare anume, creează tu un prilej de sărbătoare oricând dorești. Un gând bun, un sentiment de iubire sau de recunoștință. de apreciere sau de încurajare, poate fi transmis imediat cu buchete de flori în ton cu mesajul tău.

Trandafirii, recunoscuți ca fiind solii cei mai pricepuți în dragoste și relații, vor șopti alesei tale cele mai dulci cuvinte: "te iubesc!" Roșii, albi, galbeni, roz sau în combinații cromatice diverse, aceștia vor atinge suav corzile sensibile ale inimii și o vor încânta la fiecare privire.

Vrei să faci o surpriză, dar nu ești în țară sau călătorești? Îți poți face simțită prezența chiar dacă ești la o mare distanță de cea pe care o iubești, prin intermediul unor buchete de flori alese direct de pe platforma online a atelierelor de creație. Aranjamentul dorit va fi livrat la adresa specificată de tine, topind distanța și arătându-i celei dragi cât de importantă este pentru tine.



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg