E superb! Cum arată fiul Andreei Berecleanu: "Mă bucur că i-am ales acest nume de botez, i se potriveşte perfect"

30 iunie, 2021
6 berecleanu2 jpg jpeg

Andreea Berecleanu şi-a sărbătorit ieri fiul şi a ţinut să difeze acest eveniment cu o fotografie pe o reţea de socializare.

La 15 ani, fiul ştiristei seamănă leit cu celebrul său tată, Andrei Zaharescu. Petru e înalt, are ochii verzi şi, după cum spune celebra sa mamă, şi mult umor.

1 berecleanu1 jpg jpeg

“O fotografie de astăzi. Mă bucur că i-am ales acest nume de botez, i se potriveşte perfect şi îi place şi lui. Petru e deja mare, se crede şi mai mare (ceea ce e normal la vârsta lui), are deja personalitatea conturată. Ce îmi place mult la copilul meu sunt bunătatea şi simţul umorului, de altfel, trăsături genetice”.

Vedeta a avut întotdeauna o relaţie specială cu Eva şi Petru. „Am crescut într-o familie unde se cânta şi se dansa. Adormeam, copil fiind, cu muzica în suflet, auzeam paşii de dans în vis. Aşa i-am crescut şi pe copiii mei. Dansează la toate petrecerile şi la toate nunţile, stau negreşit până dimineaţa, adorm pe unde apucă, fericiţi. Aşa cum şi eu, pe vremuri, în drumul înapoi spre casă de la vreo petrecere, puneam capul pe bancheta din spate a maşinii anilor ‘80 şi eram cel mai fericit copil din lume.

Habar nu am dacă e bine sau nu, dacă psihologii de azi sunt de acord cu acest tip de comportament. Ceea ce ştiu este că dragostea parinţilor mei şi a mea pentru copiii mei, dorinţa de a se bucura alături de noi, îi hrăneşte ca adulţi. Şi, din când în când, îşi iau din aceste rezerve de fericire”, mărturisea Andreea Berecleanu pe Instagram.Recente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg