Ea este fetița lui Ronaldo, micuța care a supraviețuit la naștere

3 mai, 2022

Orice naștere este o reamintire atât a iubirii infinite, cât și a fragilității vieții.

Cristiano Ronaldo și iubita sa Georgina au trecut printr-o paletă întreagă de emoții, după sarcina gemelară. Odată că au putut să se bucure de fetița lor, dar și printr-un coșmar, întrucât băiețelul a murit la naștere.

Cristiano și fetița jpg

După ce și-au jelit copilul pierdut, cei doi îndrăgostiți se bucură de fiica ce le-a întregit familia. Ronaldo a publicat o fotografie adorabilă cu micuța nou-născută, pe care o privește ca pe o comoară ce este. În descrierea imaginii, sportivul celebru a notat: ”Dragoste eternă.”

După evenimentul tragic, îndurerați, cei doi părinți au declarat că doar un alt părinte le poate înțelege durerea. Cu lacrimi în ochi și inimile frânte, Georgina și Cristiano le-au mulțumit medicilor, spunând că nu îl vor uita niciodată pe micuțul care nu a supraviețuit.

Potrivit The Sun, Ronaldo are cinci copii, trei dintre ei fiind născuți de două mame surogat. Primul său fiu, Cristiano Ronaldo Jr, în vârstă de 11 ani, îi calcă pe urme fotbalistului, i-a moștenit atât pasiunea, cât și talentul pentru fotbal. Cristiano Jr. s-a născut la 17 iunie 2010 în Statele Unite ale Americii.

Apoi, căpitanul Portugaliei a anunțat în iunie 2017 că a devenit tatăl a doi gemeni prin intermediul unei mame surogat din Statele Unite, dar și că așteaptă un copil cu iubita sa.

Georgina a născut al patrulea copil în noiembrie, 2017. Atunci iberica a adus-o pe lume pe Alana. În 18 aprilie 2022, Georgina a născut gemenii, însă băiețelul a decedat, lăsându-i pe părinții săi muți de durere. Însă cei doi au adus-o acum acasă pe mezina familiei, iar fotografia publicată de Ronaldo a strâns aproape 20 milioane de aprecieri.



Recente pe Ok! Magazine

girls 6650524 1280 jpg
refinantare credit nevoi personale 431851042 jpg
Simion Bogdan Mihai jpg
okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus