Ea și la Miami e pe val! Shakira se distrează de minune la surf

24 mai, 2023

Shakira pare că a renăscut și este confirmarea zicalei ”schimbi locul, schimbi norocul”, căci America i se potrivește mănușă.

Shakira (5) jpg

Emblematica solistă columbiană cu accent inconfundabil este surprinsă constant bucurându-se de viață la Miami, acolo unde s-a mutat împreună cu cei doi fii ai săi pe care îi are cu fostul său partener, Gerard Pique.

Iar acum că e fericită, nici nu se mai obosește să-l pună la zid pe fostul iubit infidel. În Florida, Shakira se bucură de mare, de soare, de prieteni, de proiecte noi și interesante. Și nu în ultimul rând, de sport. Fanii mai vechi ai artistei știu deja că este o împătimită a surfingului, pentru americani este însă o surpriză. Shakira s-a ocupat de ani de zile ca și fiii săi să învețe să facă surf.

Iar acum a ieșit fericită în larg, gata să încalece niște valuri! Cântăreața și-a lăsat fanii muți de uimire cu cel mai recent filmuleț postat în social media, unde vedem că e pe val bine de tot la Miami.

Shakira are o dexteritate fantastică pe placă! ”Dacă nu sunt valuri, lasă că le facem noi”, a scris artista în descrierea video-ului postat pe contul său de socializare.

Fanii au încurajat-o de îndată. ”A renăscut.” ”Uite așa își revine.” ”E talentată în tot ce face.” Au fost doar câteva dintre comentariile apreciative ale fanilor.

Shakira se descurcă de minune cu valurile. A purtat pantaloni scurți, tricou, vestă și pletele în vânt, fericită că își trăiește din nou viața la maxim. Ea împarte custodia cu Gerard Pique pentru cei doi fii ai cuplului, Milan și Sasha. Artista are surfingul aproape de suflet, căci acest sport i-a fost mereu refugiu atunci când a vrut să se deconecteze de la probleme. Tot la surfing a mers și imediat după răsunătoarea despărțire de iberic, din vara lui 2022. 

Fostul cuplu a anunțat pe 4 iunie, într-un comunicat adresat Reuters, că se despart. Însă au precizat că fiii lor sunt prioritatea nr. 1 și că doresc să le fie respectată viața privată.

Ruptura a survenit după zvonurile infidelității fotbalistului, iar el a fost pus la zid de toți fanii vedetei, care s-au întrecut în a-i face observații: ”Cum poți s-o înșeli pe Shakira?” ”El este inamicul Americii latine” etc.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg