Ea va primi titlul de ”Femeia Anului”!

8 ianuarie, 2016
kerry washington jpg jpeg

Secţia de teatru a Universităţii Harvard organizează an de an o ceremonie fastuoasă prin care numesc femeia, respectiv bărbatul anului, un artist care s-a remarcat nu numai la Hollywood, ci şi pe scena de teatru sau în alte domenii.

Kerry Washington

Anul acesta, acest titlul îi revine actriţei Kerry Washington, vedeta serialului „Scandal”. Kerry va primi acest titlu insolit cu ocazia unei parade anuale, ce va fi organizată în Cambridge, Massachusetts, pe 28 ianuarie.

Clubul Hasty Pudding de la Harvard, fondat în 1795, reprezintă cea mai veche trupă de teatru de amatori din Statele Unite ale Americii.

Câştigătorii primesc o oală de budincă aurită, o tradiţie care datează din 1795, când 21 de studenţi de la Harvard au stabilit ca fiecare membru al noului club să aducă "o oală de budincă de cereale" la întâlnirile lor.

În 2015, aceste distincţii au revenit actorilor Amy Poehler şi Chris Pratt.

Printre câştigătorii din anii anteriori ai acestui premiu se numără actriţele Marion Cotillard, Meryl Streep, Katharine Hepburn, Elizabeth Taylor, Julia Roberts, Jodie Foster, Meg Ryan, Halle Berry, Catherine Zeta Jones, Charlize Theron, Scarlett Johansson şi actorii Kiefer Sutherland, Christophher Walken, Richard Gere, Clint Eastwood, Tom Cruise, Robert De Niro, Harrison Ford, Steven Spielberg, Anthony Hopkins, Bruce Willis şi Ben Stiller.

Actriţa Kerry Washington, în vârstă de 38 de ani, s-a remarcat în câteva filme bine primite de public şi de criticii de specialitate, precum "Ray", "Ultimul rege al Scoţiei/ The Last King of Scotland", "Cei 4 Fantastici/ Fantastic Four" şi "Django dezlănţuit/ Django Unchained". În ultimii ani, vedeta americană a interpretat rolul principal în serialul de succes "Scandal", pentru care a fost nominalizată la premii importante, precum Globul de Aur, Primetime Emmy şi People's Choice.Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg