Eda Marcus, reacție în direct la scandalul Eurovision. ”Ne-au sărit ca și cum n-am fi existat”

16 mai, 2022
waw PNG

Ce a făcut prezentatoarea când a auzit că România are probleme tehnice, deși nu era așa.

Iată cât de surprinsă a fost prezentatoarea de la Eurovision când a auzit că România are probleme tehnice. Eda Marcus a publicat pe contul său de socializare imaginile inedite cu momentul în care se pregătea să anunțe rezultatele juriului.

”Aceasta este o înregistrare în timp real, după ce ne-a fost refuzată intrarea în transmisiunea principală Eurovision, pe motive tehnice. Înregistrarea aceasta este, de fapt, dovada că acele motive tehnice nu au existat, au fost doar un pretext. Au sărit pur și simplu peste noi, ca și când nu am fi existat…”

Conform protocolului, România trebuia să anunțe în direct rezultatele votării. Spre mirarea tuturor, reprezentanților României nu li s-a mai permis conectarea, pe motivul unor defecțiuni, care în realitate nu au existat. "Nu cred", a spus Eda Marcus atunci când prezentatorul Mika a anunţat că televiziune din România are probleme tehnice.

Punctajele juriilor naţionale din Azerbaijan, Georgia, Muntenegru, Polonia, România, San Marino au fost anulate la Eurovision 2022.    Juriul naţional al României acordase punctajul maxim, 12, Republicii Moldova. Din cauza unor pretinse nereguli la tiparul de vot, EBU a anulat voturile şi astfel cele 12 puncte ale României au fost acordate Ucrainei.

stanga
dreapta
Eda (2) jpg
Eda jpg

Reprezentanţii TVR au reiterat faptul că "nici juraţii, nici reprezentanţii TVR, nu au fost anunţaţi, după a doua semifinală, de existenţa unor suspiciuni la adresa votului României. Aşadar, regulile au fost schimbate în timpul jocului, fără ca participanţii să fie anunţaţi în prealabil, aceştia aflând în timpul transmisiunii că unele voturi ale juriilor naţionale au fost modificate de organizator".Recente pe Ok! Magazine

FotoJet (29) jpg
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg
Laura Cosoi în formulă completă jpg
Lambo Bennifer jpg
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (3) jpg
copii de vedete jpg
musk și vivian PNG
douglas@okmagazine ro jpg
1 sandra bullock jpg jpeg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg
brad pitt profimedia 0607918624 jpg
Credius okmagazine ro jpg
1 mihai morar refugiati ucraina orasul faptelor bune romani pentru ucraineni 6 jpg jpeg
Mariah Carey premiera jpg