Eda Marcus, reacție în direct la scandalul Eurovision. ”Ne-au sărit ca și cum n-am fi existat”

16 mai, 2022
waw PNG

Ce a făcut prezentatoarea când a auzit că România are probleme tehnice, deși nu era așa.

Iată cât de surprinsă a fost prezentatoarea de la Eurovision când a auzit că România are probleme tehnice. Eda Marcus a publicat pe contul său de socializare imaginile inedite cu momentul în care se pregătea să anunțe rezultatele juriului.

”Aceasta este o înregistrare în timp real, după ce ne-a fost refuzată intrarea în transmisiunea principală Eurovision, pe motive tehnice. Înregistrarea aceasta este, de fapt, dovada că acele motive tehnice nu au existat, au fost doar un pretext. Au sărit pur și simplu peste noi, ca și când nu am fi existat…”

Conform protocolului, România trebuia să anunțe în direct rezultatele votării. Spre mirarea tuturor, reprezentanților României nu li s-a mai permis conectarea, pe motivul unor defecțiuni, care în realitate nu au existat. "Nu cred", a spus Eda Marcus atunci când prezentatorul Mika a anunţat că televiziune din România are probleme tehnice.

Punctajele juriilor naţionale din Azerbaijan, Georgia, Muntenegru, Polonia, România, San Marino au fost anulate la Eurovision 2022.    Juriul naţional al României acordase punctajul maxim, 12, Republicii Moldova. Din cauza unor pretinse nereguli la tiparul de vot, EBU a anulat voturile şi astfel cele 12 puncte ale României au fost acordate Ucrainei.

Reprezentanţii TVR au reiterat faptul că "nici juraţii, nici reprezentanţii TVR, nu au fost anunţaţi, după a doua semifinală, de existenţa unor suspiciuni la adresa votului României. Aşadar, regulile au fost schimbate în timpul jocului, fără ca participanţii să fie anunţaţi în prealabil, aceştia aflând în timpul transmisiunii că unele voturi ale juriilor naţionale au fost modificate de organizator".



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg