Ei au trecut testul fidelităţii! Ce cuplu a plecat logodit de la "Insula iubirii"

17 mai, 2022
Radu Valcan jpg

După numai şase zile de la sosirea lor în Thailanda, doi parteneri nu au mai putut sta departe unul de altul şi au decis să plece împreună, ca viitori soţi şi soţie.

Nici chiar Radu Vâlcan, gazda reality show-ului "Insula Iubirii", nu se aştepta ca unul dintre cuplurile nou-sosite pe insulă să părăsească atât de repede emisiunea, başca şi cu promisiunea de-a rămâne împreună pe viaţă.

Dar, după şase zile de frământări, gânduri şi dureri aproape fizice, unul dintre concurenţi a fost chemat la bonfire pentru a vedea dacă şi partenera lui simte la fel. Şi, dacă iniţial a crezut că iubita lui a decis să nu vină, într-un final ea a apărut, ba chiar la fel de nerăbdătoare ca şi el. E vorba despre cuplul format din Bogdan şi Celia, care s-au îmbrăţişat cu foc când s-au revăzut. 

primul cuplu care pleaca impreuna de la Insula iubirii Razvan si Celia cerere in casatorie 5 jpg

"Acesta putea fi un moment frumos la Ceremonia finală", a spus Radu Vâlcan, privindu-i. "Sunteţi cuplul care a ajuns la Ceremonia specială a focului, după doar 6 zile. Voi aţi primit această şansă, o şansă pe care niciun alt cuplu n-o va mai primi. Dar această şansă vine şi cu un preţ. Preţul plătit de voi este părăsirea acestei insule, părăsirea prematură a acestui test", i-a prevenit Radu Vâlcan. "Alegerea aceasta a făcut-o el, pentru că a ajuns la o limită a răbdării de nesuportat", i-a explicat el Celiei.

Bogdan şi-a asigurat iubita că, şi dacă n-ar fi venit, el tot ar fi aşteptat-o, până la final. "Am realizat şi mai mult cât te iubesc", i-a spus el partenerei sale, scoţând pe loc un inel de logodnă şi punându-i marea întrebare. Fără să ezite, Celia i-a spus "Da", cei doi logodindu-se sub privirile lui Radu Vâlcan şi a echipei de filmare.

După momentul emoţionant, gazda emisiunii i-a întrebat dacă şi-au dat răspunsul la întrebarea cu care au venit în minte. "O întrebare a mea personală a fost oare pot să mă controlez în prezenţa a zece femei frumoase, iar răspunsul meu a fost că "Da"", a spus Bogdan. "Pentru mine, întrebarea a fost dacă gelozia mea şi posesivitatea mea pot fi mai scăzute. N-aş vrea să distrug relaţia şi când am văzut că vorbeşte cu alte ispite, am crezut că o să ajung mai crazy, dar chiar nu am simţit asta. Cred că lipsa lui şi dorul de el au fost peste toate astea. Adică ştiu ce e important acum, ce e foarte important pentru mine", a spus şi Celia.Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg