Ei sunt prietenii bogătaşi ai lui Kate şi William. În ce lux trăiesc?

19 ianuarie, 2016
Kate şi William jpeg

Cu proprietăţile sale somptuoase, locaţie „ferită” şi cu locatari nobili, cunoscuţi drept Turnip Tuffs, nu este de mirare că Norfolk a devenit centrul lumii în care se învârt Ducele şi Ducesa de Cambridge. Prinţul George merge la grădinţa din Staul East Walton, iar Kate Middleton şi Prinţul William vor ca toată lumea să ştie că au întors spatele Londrei, în favoarea unei vieţi rurale.

De la creştinarea Prinţesei Charlotte, care a avut loc vara trecută, William şi Kate şi-au petrecut majoritatea timpului alături de prietenii lor din Norfolk. Trei dintre naşii micuţei Charlotte au rude la ţară. După cum era de aşteptat, viaţa la sat a Ducesei şi a Ducelui de Cambridge nu seamănă cu poveştile rurale din alte părţi. Reşedinţa lor este foarte somptuoasă, chiar un pic excentrică. În Norfolk locuieşte un grup exclusivist de oameni, un fel de nobilime, apropiaţi de Kate Middleton şi Prinţul William, potrivit Daily Mail.

Mâna dreaptă a Ducesei de Cambridge

Sophie Carter este una dintre cele mai bune prietene ale lui Kate Middleton

Puţine femei au reuşit să îi câştige încrederea lui Kate Middleton aşa cum a făcut-o această fată din Norfork, Sophie Carter. Blonda, care este şi naşa Prinţesei Charlotte, a fost şi una din puţinele persoane care au luat parte la aniversarea Ducesei de Cambridge, care şi-a sărbătorit ziua la începutul acestei luni, pe 9 ianuarie. Sophie este prietena lui Kate de mulţi ani şi este surprinsă de multe ori alături de ducesă, la petreceri şi la evenimente exclusiviste.

Fostul iubit al lui Kate Middleton

Rupert Finch (foto dreapta) este căsătorit cu Natasha Rufus (foto stânga) Foto: Getty

Printre vizitatorii de weekend ai satului Norfolk se numără fostul iubit al lui Kate Middleton, Rupert Finch, care este căsătorit, culmea, cu o bună prietenă a Prinţului William, Natasha Rufus Isaacs. Părinţii lui Rupert au o fermă idilică în Norfolk, înconjurată de proprietatea lui Earl Spencer, unchiul Prinţului William. Soţii Finch au o fetiţă, Georgia, care se joacă des cu Prinţesa Charlotte.

Citeşte restul acestui material pe www.click.ro!Recente pe Ok! Magazine

Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg