Ela Crăciun, protagonistă într-un film de groază. Ce a pățit prezentatoarea

30 iunie, 2022
ela31 jpg

Ela Crăciun este mereu cu zâmbetul pe buze, însă nu și atunci când este victima unui șofer agresiv, care o pune în pericol. O cursă aparent normală s-a transformat în scurt timp într-un veritabil film de groază pentru ea, prezentatoarea tv fiind supusă unui comportament de-a dreptul revoltător de către un șofer, de la o cunoscută aplicație de transport persoane.

,,Am fost extrem de nervoasă, pentru că am ajuns să plătesc pentru niște servicii neonorate și chiar pentru abuzul la care am fost supusă. După ce am făcut comandă pentru o mașină, nu apuc să ajung la colțul străzii că am mutat telefonul de pe speaker, pentru a nu deranja. Nici mie nu îmi face plăcere ca cineva să îmi asculte convorbirile private. În același timp, șoferul a început să țipe la mine să închid difuzorul telefonului. După 3-4 minute, la finalul convorbirii mele telefonice, mi-am cerut scuze pentru incident, moment în care șoferul a luat foc. A început să pună o frână bruscă, a dat cu pumnii în volan, a vorbit extrem de urât, iar la prima intersecție oprește și mă dă jos din mașină. Am sunat la 112 și am reclamat prezența unui șofer periculos pe stradă”, a declarat Ela Crăciun, vizibil marcată de această situație.

ela32 jpg

În situații de criză când pur și simplu nu poate fi prezentă în persoană, pentru a-și lua fiica de la cursuri, celebra mămică apelează cu încredere la serviciile aplicației de transport persoane. Gândul însă că fiica sa ar putea fi în real pericol, cu un asemenea șofer pe străzi, i-a dat fiori Elei Crăciun.

,,Ce m-a supărat cel mai tare este faptul ca eu o aduc pe fiica mea acasă de multe ori, cu mașina furnizată de această aplicație. Am fost pusă în pericol de un om care nu și-a putut lăsa acasă problemele. Numai gândul că ar putea fi și ea în pericol, mă înspăimântă de-a dreptul”, a concluzionat Ela Crăciun.Recente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg