Ela Crăciun şi-a creştinat al treilea copil. Cum a fost la botezul lui Nicholas

4 martie, 2019
1 ela craciun botez nicholas 1 jpg jpeg

Mezinul vedetei Antenei 3 a fost cel mai cuminte bebeluş! N-a plâns deloc şi i-a cucerit pe toţi invitaţii!

Ela Crăciun şi-a botezat ieri băieţelul. Micuţul Nicholas a fost creştinat în cadrul unei ceremonii religioase desfăşurată la biserica Sf. Gheorghe Nou din centrul Bucureştiului. Vedetei i-au fost alături soţul, cei doi copii mai mari, rudele şi prietenii apropiaţi, cu toţii asistând la aceste momente de neuitat. 

Spre surprinderea tuturor, Nicholas a fost extrem de cuminte, a privit curios tot ce se întâmplă în jurul lui, a zâmbit sau a râs cu poftă şi nu a plâns atunci când a fost îmbăiat în cristelniţă. 

"Nicholas a cucerit inimile tuturor. A fost extrem de cuminte, nu a plâns deloc, privea tot ce se întâmplă în jurul lui cu maxim interes şi a stat la fiecare fotografie de parcă ştia ce trebuie să facă. Este un copil adorabil şi îl iubesc până la cer", declară Ela Crăciun.

5 ela craciun botez nicholas 12 jpg jpeg

După ce a fost scos din apa sfinţită, Nicholas a fost îmbrăcat cu un costumaş în carouri, realizat la comandă, ce a avut brodat pe manşete numele său, Nicholas Andrei.

4 ela craciun botez nicholas 9 jpg jpeg

Ela Crăciun a ales să poarte, în această zi specială, o rochie sexy, în nuanţa cafe-au-lait, pentru ceremonie, pe care a schimbat-o apoi cu o rochie argintie pe gât, cu mâneci ample, la petrecere. Iar cei doi copii ai săi mai mari hăinuţe la fel de elegante: Alex un costum bleumarin, iar Alesia o rochiţă neagră cu imprimeu floral.

Naşii micuţului sunt doi prieteni apropiaţi ai vedetei.

7 ela craciun botez nicholas 14 jpg jpeg

După ceremonia religioasă invitaţii s-au îndreptat către un cunoscut local din zona Floreasca, unde a avut loc petrecerea.

Ela Crăciun a adus pe lume cel de-al treilea copil al său, pe Nicholas, în luna octombrie a anului trecut, iar, de atunci, bebeluşul a fost personajul multor şedinţe foto memorabile, unele fotografii fiind postate de celebra lui mămică pe reţelele de socializare.

Vedeta de televiziune, cunoscută în mediul online ca SuperMom, le-a oferit recent fanilor săi o surpriză: a selectat din albumul foto al familiei cele mai frumoase 10 fotografii cu micuţul Nicholas şi le-a postat pe blogul ei, www.elacraciun.ro.



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg