Ela Crăciun slăbeşte cu centura creată de Kourtney Kardashian. Cum arată după naştere?

8 noiembrie, 2018
1 ela craciun slabit dupa nastere 1 jpg jpeg

Ela Crăciun a devenit mamă pentru a treia oară în urmă cu două săptămâni. Pentru că a ales să nască şi de această dată natural, recuperarea a decurs mult mai rapid şi mai confortabil decât dacă ar fi ales operaţia de cezariană.

Vedeta s-a îngrăşat 13 kilograme în timpul sarcinii şi a reuşit să dea jos până acum 7 kilograme. Pentru a fi mai suplă şi a avea o talie mai bine pronunţată, Ela poartă colanţi modelatori şi centura postnatală creată şi lansată de celebra Kourtney Kardashian. 

„Mai am doar 7 kilograme pe care vreau să le dau jos, însă nu mă grăbesc să ţin vreo dietă, pentru că alăptez şi nu aş vrea să afectez acest lucru. Aşa că apelez la alte trucuri pentru a ascunde kilogramele în plus. Am o centură postnatală, un corset şi nişte colanţi modelatori care sunt visul oricărei femei, fie că abia a născut sau pur şi simplu vrea să ascundă kilogramele în plus.

Fiecare are rolul lui şi le alternez. Aşadar, port colanţii modelatori atunci când stau în casă sau merg la pilates, iar centura şi corsetul modelator le port pe sub haine. Colanţii sunt făcuţi din compresii medicale, foarte confortabili, aplatizează burtica şi subţiază. Pe mine m-au cucerit pentru că ajută în cazul în care aveţi probleme cu circulaţia sau cu picioarele umflate, veşnica mea nemulţumire.

Centura postnatală se poate purta şi pe sub haine şi deasupra, ajută la modelarea şi susţinerea burticii, taliei şi a şoldurilor, accelerând procesul de vindecare şi ajutându-te să revii rapid la formele de dinainte de sarcină. Teoretic, poate fi purtată imediat după sarcină, însă depinde de fiecare femeie, de felul naşterii (în cazul în care aţi născut prin cezariană poate să fie mai dificil în primele zile) pentru că burtica ar putea să mai fie umflată. Se recomandă purtarea acesteia timp de 8-10 săptămâni, cât se poate de consecvent, chiar şi noaptea. Eu nu o port noaptea, dar încerc să o port cât mai mult ziua. E creată din compresii medicale care interacţionează cu hormonul relaxină,  produs de corpul femeilor gravide pentru a înmuia ligamentele din zona bazinului ca să pot da naştere naturală. Acest hromon rămâne în corp 2-3 luni după naştere, însă nivelul lui se pierde de la săptămână la săptămână, de aceea se recomandă purtarea în primele săptămâni după sarcină, pentru că eficienţa ei este mult mai mare. Centura ajută la retragerea muşchilor şi ajută la restaurarea corpului şi nu lasă forţa gravitaţională să acţioneze nagativ asupra pielii rămase în urma naşterii.

Eu am centura concepută de Kourtney Kardashian special pentru femeile care au născut.

În afară de naşterea naturală (care face procedul de recuperare mai rapid) pilates, tratamente, mâncat sănătos, pentru a asigura prin alăpare toţi nutrienţii de care are nevoie bebe, şi produsele de care v-am vorbit momentan nu mai fac nimic deosebit. Sunt în continuare foarte activă şi cu trei copii, vă daţi seama, sunt toată ziua în priză.

image

Îmi doresc să slăbesc, aş vrea să fiu suplă până mâine dacă se poate, aşa să dau din degete, însă ştiu că nu e posibil. M-am îngrăşat în 9 luni, iar asta înseamnă că de tot atâtea luni va avea nevoie corpul meu să îşi revină. V-am zis, nu ţin dietă, nu mă înfometez. Singurul lucru pe care pot să îl fac, pentru că deja mă simt bine, este pilatesul. M-a ajutat pe timpul sarcinii să fiu în formă, a făcut naşterea mai uşoară (dacă nu aţi văzut vlogul de la naştere, puteţi să îl vedeţi aici) şi mă ajută şi acum.

Ela Crăciun a adus pe lume miercuri, 17 octombrie, un băieţel, cel de-al treilea copil al său. Micuţul a avut la naştere 2,760 kilograme şi 50 cm şi a primit din partea medicilor nota 10. Vedeta TV a apelat la naşterea naturală, la fel cum au venit pe lume şi primii săi copii, Alex şi Alesia. Recente pe Ok! Magazine

fuste5 jpg
moda66 jpg
locuinta jpg
Scarlett Johansson, Profimedia (1) jpg
musk2 profimedia jpg
adela popescu8fb jpg
anda adam fb jpg
carte5 jpg
telefon71 jpg
Dana Rogoz Instagram PNG
tora vasilescu facebook jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
telefon8 jpg
camilla profimedia jpg
TOP 3 idei de cadouri de casa noua pentru un cuplu jpg
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg