Ele au arătat tot pe covorul roșu. Cele mai revelatoare ținute de la Met Gala 2017

Ca-n fiecare an, la Met Gala, se găsește câte cineva care să arate mai mult decât e cazul, în speranța că va atrage toate privirile. Ei bine, au reușit, toți ochii au fost ațintiți asupra lor, însă nimeni nu le-a admirat ținutele. Siluetele lor au fost în centrul atenției!

Vorbim despre Kylie, Kendall și Bella Hadid, care, în disperarea lor de a fi în centrul atenției, au gafat la capitolul vestimentație. Au făcut rabat de la tema evenimentului și au mizat pe ținute revelatoare, care să le pună trupurile în valoare. Haideți să le vedem!

Bella Hadid

Probabil, n-a auzit că ce-i prea mult strică! Sau poate a vrut să-i arate lui The Weeknd, care s-a prezentat pe covorul roșu cu actuala iubită, ce-a pierdut! În orice caz, apariția Bellei a fost ca un strigăt de disperare și nu neapărat pe placul specialiștilor de modă. E drept că această creație îi aparține designerului Alexander Wang, dar am îndrăzni să spunem că n-a fost o alegere tocmai inspirată pentru Bella.

Kendall Jenner

Călcându-i pe urme Bellei, Kendall a optat pentru un outfit revelator, care i-a lăsat la vedere… tot. Ținuta ei a fost semnată de brandul La Perla și pare să fie inspirată dintr-o ținută pe care Riri a purtat-o acum trei ani, la o gală caritabilă.

Kylie Jenner

Puțin mai îmbrăcată, dar, totuși, pe aceeași linie vestimentară, a apărut și Kylie, sora lui Kendall Jenner, la Met Gala 2017. Nici ea nu pare să fi respectat tema ediției de anul acesta, deși a ales să poarte o creație Versace.

foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA