Ele au purtat cele mai cool ținute la Festivalul de Film de la Veneția. Așa DA!

Cea de-a șaptea zi a Festivalului de Film de la Veneția a debutat cu apariția pe covoru roșu a unor noi dive de la Hollywood, de data aceasta trei blonde superbe și faimoase care au impresionat prin vestimentațiile alese pentru acest eveniment important din industria cinematografică. Să vedem, așadar, cine a strălucit aseară în lumina reflectoarelor!

Jennifer Lawrence

A sosit la Veneția pentru a-și promova noul film, „Mother”, iar participarea sa de anul acesta de la unul dintre cele mai importante festivaluri de film, a venit cu multă strălucire pe covorul roșu. Ieri a participat la două evenimente, pe zi la o conferință de presă, iar seara, la premiera filmului său, iar tot ceea ce putem spune este că actrița în vârstă de 27 de ani a fost de-a dreptul superbă. A ales să poarte două rochii prețioase, care i-au venit ca turnate.

Dacă pe zi a optat pentru o rochie până la gleznă din dantelă prețioasă și sclipiri de auriu, cu un decolteu adânc, seara a fost o adevărată prințesă. A arătat senzațional în rochia Christian Dior cu corset semitransparent și o fustă amplă cu voal.

A ales o rochie de prințesă de la Dior.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA