Eleganță tradițională. Portul național românesc, celebrat la Timișoara Fashion Week

10 septembrie, 2024

Pe 11 și 12 septembrie se va celebra portul național românesc în cadrul celui mai spectaculos show de modă organizat de Rodica Costea.

Timișoara Fashion Week, cel mai important eveniment de modă din vestul României, organizat de Rodica Costea, promite o ediție spectaculoasă, cu 40 de modele din întreaga țară și colecțiile prețioase a 30 de designeri consacrați.

afis Timisoara Fashion Week jpeg

Cea de-a IX-a ediție prezentată de Cosmina Păsărin are ca tematică cultura și portul național românesc, sub genericul “Eleganța Tradițională”. Vlăduța Lupău și Olguța Berbec își vor prezenta în premieră colecțiile de costume tradiționale, iar Iulia Albu și Culiță Sterp sunt invitați speciali.

Două seri de modă vor lumina orașul de pe Bega în datele de 11 și 12 septembrie. Cea de-a IX-a ediție a evenimentului Timișoara Fashion Week se va desfășura la Iulius Town Mall și are ca tematică ”Eleganța Tradițională”, în cadrul căreia va fi celebrată cultura și portul tradițional românesc. Este un moment unic de fashion unde se îmbină IA românească cu fusta conică modernă. 

vladuta lupai si olguta berbec jpeg

Peste 30 de designeri români și internaționali, dar și vedete de top vor fi prezente la cel mai mare eveniment de modă din vestul țării, organizat an de an de Rodica Costea. Vlăduța Lupău și Olguța  Berbec vor cânta în deschiderea evenimentului și, totodată, își vor prezenta colecțiile prețioase de costume populare. "Sunt încântată de această provocare. Pe data de 11 septembrie voi fi prezentă la cea de-a IX-a ediție Timișoara Fashion Week, organizată de Rodica Costea. Ne vedem la Iulius Town, în zona de VIP, începând cu ora 19. O surpriză atât pentru mine cât și pentru publicul meu este că îmi voi prezenta o parte din colecția mea de costume, fiind prima mea apariție la un festival de modă. Sunt costume la care țin foarte mult, sunt neprețuite și sunt parte din sufletul meu”, a spus Vlăduța Lupău, care va defila pe scenă alături de modele.

Originară din Mărășești, Mehedinți, Olguța Berbec va avea costume unicat. ”Voi prezenta un costum bijuterie, de 110 ani, moștenire de la bunica mea. Am peste o sută de costume pe care le-am moștenit de la mama, de la bunici, iar pe altele le-am primit. M-am gândit că ar fi frumos ca fetele moderne, care vin la acest show de modă, să vadă cum arată costumele originale și originare”, a spus Olguța Berbec, care va defila alături de cele două fetițe ale sale. O altă surpriză este prezența inegalabilei Iulia Albu.

Foto: PR



Recente pe Ok! Magazine

Answear RED 2 jpg
Idei de bauturi interesante pe care sa le testezi alaturi de prietenii tai jpg
Vocea României jpg
musical  jpg
Cum să te distrezi în Dubai fără să cheltuiești o avere jpg
Cum să eviți cele mai comune greșeli în alegerea patutului pentru copii jpg
okmagazine ro (3) jpg
mEfVefl   Imgur png
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Top 3 investitii inteligente pentru afacerea ta in 2024 jpg
1 Perfection (VILLA BASTIDES) 0388 E (1) png
Singurele sucuri nutritive de care ai nevoie bune si pentru cei mici   iata care sunt! jpg
Relokat no brand photo jpg
avanpremiera filmului Ca fetele cu Maia Morgenstern si Adriana Trandafir (7) jpg
Ficatul gras  Factori de risc si metode de preventie jpg
Legatura dintre magneziu si tensiunea arteriala jpg
Anna Netrebko jpeg
4 jpg