Elementele care nu ar trebui să lipsească din trusa unui meseriaș. Ce ar trebui să ai mereu în casă

1 februarie, 2023
Casa PNG

Când vine vorba de meșterit prin casă, este absolut esențial ca orice bărbat să fie cât mai pregătit cu putință. Situațiile neprevăzute pot să apară oricând și trebuie să fii mereu cu ustensilele la locul lor și pregătite de „atac”. Drept urmare, dacă abia te-ai mutat la casa ta și vrei să știi ce ar trebui să ai în casă, măcar la nivel de bază, ar trebui să citești în continuare.

Nu uita - totul trebuie făcut în condiții de maximă siguranță pentru ca tu și cei din familia ta să nu fiți supuși unor pericole inutile. Așadar, atunci când te muți într-o nouă casă, ia în considerare că trusa ta de unelte trebuie să fie compusă din cele mai importante elemente, dar și să fie depozitată într-un loc bun și ușor accesibil tocmai ca să poți ajunge la ea când vei avea nevoie.

Ce trebuie să aibă în casă orice bărbat care vrea să fie pregătit pentru orice reparații va avea nevoie

  1. Un set complet de chei și clești. Acestea sunt instrumente esențiale pentru a efectua reparații și întreținere în jurul casei. Un set de chei și clești de calitate va include diferite mărimi pentru a se potrivi diferitelor tipuri de șuruburi și piulițe, precum și un clește universal pentru a ține obiecte în timp ce se lucrează.
  2. Un set de scule electrice. Acestea sunt instrumente indispensabile pentru a efectua diverse reparații și proiecte în jurul casei. Un set bun de scule electrice ar include un șurubelniță, un ciocan rotopercutor, o foarfecă pentru tăiat, o masina de gaurit și o polizor.
  3. O serie de scule de măsurat și marcare. Acestea sunt esențiale pentru a asigura precizia în timp ce lucrați. Un set bun ar include un metru sau o scară de la distanță, o nivelă, o riglă de marcare și un set de scule de măsurat, cum ar fi un micrometru sau un calibru.
  4. Unelte de lemn și metal: Dacă vrei să faci proiecte DIY sau reparații mai complexe, ar trebui să ai uneltele potrivite pentru a face acest lucru. Un set de unelte de lemn ar include un cuțit de lemn, un ferăstrău, o filă de lemn, o menghină, iar un set de unelte de metal ar include o foarfece pentru tăiat țevi, o foarfece pentru sârmă, o șurubelniță și o cheie sau clichet.
  5. Mașină de găurit. Vei avea nevoie și de o mașină de înșurubat cu impact cu acumulator, tocmai ca să fii pregătit pentru orice gen de situație. Dacă ți se pare mai greu de manevrat, apelează cu încredere la un prieten care deține deja una pentru ca el să îți explice lucrurile de bază. 

Așadar dacă tu dorești să poți să repari micile probleme care pot să apară în orice casă, ar trebui să bifezi măcar elementele din lista de mai sus. Nu uita, aici este vorba doar de lucrurile de bază. Dacă vrei ceva mai complex, ar trebui să te documentezi mai departe, însă cele de mai sus vor fi suficiente pentru majoritatea persoanelor.

sursa foto: unsplash.comRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg