Elementele esențiale din garderoba unei fetițe: ce haine copii trebuie să cumperi

4 mai, 2022
rochita6 jpg

Pe măsură ce fetele cresc, ele își dezvoltă propriul stil și decid ce să poarte pentru fiecare ocazie. De multe ori sfidând gusturile părinților lor. De aceea, dacă le oferi un pic de independență și le lași să-și aleagă hainele, asta le permite să-și exprime personalitatea prin îmbrăcăminte!

Iată cum să organizezi garderoba fetiței tale și cum să o ajuți să aleagă ce este mai potrivit pentru ea și stilul ei.

Rochii și fuste casual

Dacă există piese vestimentare care simbolizează feminitatea, acestea sunt fustele și rochiile. Rochiile casual sunt menite a fi purtate cu diverse ocazii, iar fetele ar trebui să aibă cel puțin una în dulap. Cu o rochie pot ieși cu prietenii, la o întâlnire de studiu, o întâlnire la un joc sau să iasă la masă cu familia. Deși să meargă să se joace în parc nu este cel mai potrivit pentru ca o poate incomoda. Cu toate acestea, pot evita problemele purtând jambiere sau colanți dedesubt. Fustele sunt un alt element de bază. Sunt fete cărora nu le plac rochiile și preferă fustele. Acestea le permit, de asemenea, să se miște mai ușor. La fel, pot fi combinate cu colanți sau jambiere care le vor ajuta să le țină cald în lunile reci.

Blugi

Apropo de hainele  pentru o fetiță, blugii nu pot lipsi din garderoba ei. Pot fi folosiți pentru orice ocazie, pentru ieșiri casual și chiar pentru petreceri dacă sunt combinate cu o bluză și accesorii potrivite. Sunt fete care preferă confortul denimului decât o rochie sau o fustă. Este indicat să aveți mai multe perechi pentru a putea pune cap la cap diferite look-uri.

Tricouri și bluze de bază

Pentru zilele calde și reci, fetele vor avea nevoie de tricouri și bluze de bază. Le vor folosi tot timpul și, datorită diversității modelelor de pe piață, vei găsi unul pentru stilul fiicei tale. Sunt unele simple, cu imprimeuri de tot felul, cu aplicații precum paiete. Pentru zilele de vară, cele mai recomandate sunt cele care nu au mâneci, în timp ce pentru zilele reci sunt recomandate cele cu mâneci lungi. Tricourile cu imprimeuri în dungi și uni sunt mai ușor de combinat cu restul hainelor. Mai ales dacă trebuie să se îmbrace în straturi. Pentru acest an, sclipiciul va fi foarte la modă, așa că nu ezitați să includeți și câteva cu paiete pentru cea mică.

Jachete și pulovere

Tot în categoria de haine pentru copii sunt și jachetele și puloverele, esențiale pentru ieșiri.

Jachetele din denim sunt foarte populare printre fete și ușor de asortat. De asemenea, cele din piele, dar în acest caz sunt rezervate zilelor mai reci. Există și o mare varietate de pulovere, pentru gusturile fiecăruia. Unele clasice și altele cu stiluri mai moderne și distractive. Alegeți dintre țesături mai groase sau mai subțiri, în funcție de sezonul pentru care o cumpărați. În acest caz, cumpărarea de pulovere în culori solide le va face, de asemenea, mai ușor de combinat cu alte haine copii.

Rochii elegante

Fie că este vorba despre rochițe botez sau petrecere, tipul și modele variază în funcție de vârsta fetei.

În fiecare garderobă ar trebui să existe cel puțin o rochie de petrecere pe care să o poată purta la ocazii formale.

Cele mai frecvente sunt nunțile și botezurile, dar sunt multe alte evenimente care necesită rochițe. Este bine ca cea mică să aibă în garderobă rochițe de botez sau nuntă, dar și niște rochițe mai simple, nu așa de elegante ca cele formale, pe care să le poată purta la petreceri mai mici sau la petreceri de zi.

Pălării

Șapcile și pălăriile sunt complementul perfect pentru orice look. Există pentru toate gusturile și ocaziile, iar fetelor cu stil le va plăcea să aibă mai mult de una. Ele pot învăța să asorteze pălăriile pentru a le purta la o ieșire obișnuită sau la o petrecere în grădină.

Genți de mână

A avea o geantă îi va permite să aibă totul depozitat și în ordine oriunde ar merge. Acolo își poate pune lucrurile pentru a nu le pierde sau a se confunda cu cele ale prietenilor ei.

Bijuterii

Motivul pentru care fetelor le plac atât de mult bijuteriile este că le face să se simtă mai mari. Cele mai comune sunt colierele, brățările și cerceii. S-ar putea să aibă în dulap niște rochii de petrecere asortate și altele mai casual. Important este ca bijuteriile pe care le au să fie pentru fete, ca și restul hainelor.

Ochelari de soare

Nu uita să-i cumperi fiicei tale ochelari de soare. Este posibil să petreacă mult timp la soare jucându-se sau să petreacă timp cu prietenii. Ochelarii îi vor permite să își protejeze ochii de razele ultraviolete. Cumpărați ochelari care au protecție reală și nu de jucărie.



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg