Elena Udrea, de nerecunoscut. A atras toate privirile cu un decolteu amețitor și o nouă coafură

În weekend, Elena Udrea (43) și mai tânărul său iubit, Adrian Alexandrov (32) au participat la nunta unor prieteni, ocazie cu care fosta „blondă de la Cotroceni” a șocat pe toată lumea. Obișnuită să impresioneze cu rochii cât mai sexy la astfel de evenimente, ba cu spatele gol, ba scurte și de cele mai multe ori cu un decolteu amețitor, Elena Udrea a mers pe același tipar și de data aceasta. Cea mai controversată femeie din politică, pe lângă faptul că a arătat impresionant cu bustul la vedere, a fost de nerecunoscut din cauza noii sale coafuri.

Obișnuiți cu o Elena Udrea cu părul blond, de lungime medie și cu breton, cea mai noua apariție a ei a ridicat mari semne de întrebare printre invitații de la petrecere care cu greu au putut să o recunoască. În mod clar, privirile oamenilor au fost îndreptate către sânii ei, etalați în toată spendoarea în rochia foarte decoltată de culoarea mov, iar accesoriul statement de la gât a accentuat acea zonă. Cu noua coafură, cu părul lung, ondulat și cu rădăcinile închise la culoare, a arătat total schimbată. Noroc că este vorba doar de o perucă, pentru că blonda nu avea cum să se trezească peste noapte cu o podoabă capitală ca a lui Rapunzel. În ultima vreme, Elena Udrea tot apelează la schimbări de look, probabil pentru a-i menține interesul iubitului mai tânăr cu 12 ani.

Elena și Adrian formează un cuplu de mai bine de un an și sunt destul de discreți în ceea ce privește relația lor. Cât despre ținutele Elenei Udrea, aceasta are un adevărat istoric al aparițiilor care mai de care mai șocante și sexy pe la petreceri de căsătorie și botezuri, iar regula numărul 1 de la care nu se abate este decolteul adânc.

Foto: Facebook Adrian Alexandrov

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA