Elena Udrea s-a închis în casă, iubitul cară cumpărături. Cum a fost surprins Adrian Alexandrov

5 martie, 2021
1 elena udrea si adrian alexandrov jpg jpeg

Trece din nou prin aceleaşi emoţii ca în “Dosarul Gala Bute”, unde a fost condamnată la închisoare cu executare. Pe 2 martie, Elena Udrea a primit o sentinţă grea, de 8 ani de închisoare, iar de atunci parcă s-a ascuns într-o carapace, nefiind de găsit. Gurile rele spun că fosta politiciană vrea să fugă din ţară. Nu ar fi exclus, având în vedere că a procedat la fel şi în trecut.

Începutul primăverii a adus veşti proaste Elenei Udrea.  Fosta politiciană a fost condamnată la 8 ani de închisoare de Curtea de Apel Bucureşti, în dosarul finanţării campaniei electorale din 2009, fiind găsită vinovată de şapte fapte. În plus, instanţa a decis confiscarea a circa un milion de lei de la Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării şi fost consilier prezidenţial în mandatul lui Traian Băsescu. De marţi, de când a aflat această decizie, care nu este încă definitivă, Udrea a fost ca un vulcan, a ajuns chiar să o blesteme pe judecătoarea care i-a dat sentinţa. “O blestem să simtă copiii ei ce simte copilul meu. Nu înţeleg cum va dormi această femeie liniştită la noapte. Cum să dai 8 ani pentru aşa ceva? Am omorât pe cineva? Dacă dăm pentru crime şi violuri 5-7 ani, am ajuns să dăm pentru corupţie 8 ani?”, a declarat Elena Udrea la Antena 3.

După această ieşire, acum blonda este de negăsit. Nu a mai ieşit deloc din casă şi se pare că este dărâmată de teribila veste. Cumpărăturile pentru casă le face doar iubitul ei, Adrian Alexandrov. Zilele trecute acesta  a fost surprins de fotoreporterii Click! în timp ce  pleca la muncă cu Mercedesul de 150.000 de euro care îi aparţine partenerei sale.

Citeşte continuarea pe click.ro, chiar aici!Recente pe Ok! Magazine

Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG