Elena Udrea, strigăt de disperare din spatele gratiilor: ”Mă gândesc să cer și eu să fiu declarată nebună și lipsită de discernământ”

19 august, 2022
udrea2 jpg

Elena Udrea pare că a ajuns la capătul puterilor în închisoare, căci ce pedeapsă mai cruntă poate fi decât să stai departe de copilul mic, un suflet de om ce poate crește traumatizat în urma acestui eveniment.

elena udrea 2 jpg

Fostul ministru își strigă disperarea pe Facebook, singura pârghie pe care o mai are pentru a-și transmite gândurile public: ”Văzând cum criminalul din Brasov, cel care acum trei ani si-a omorat bunica, a fost trimis acasa fara sa fie tras la răspundere, pe motiv ca fost lipsit de discernământ la momentul crimei, ma gandesc sa cer si eu sa fiu declarata nebuna si lipsita de discernământ  pentru ca m-am implicat in aducerea campionului Mondial la box, Lucian Bute, sa boxeze in Romania.

Dincolo de abuzul facut de cei 4 judecatori ai ICCJ in 7 aprilie care au incalcat atat Constitutia României cat si Deciziile CCR nr. 685/2018 si CJUE din 212.12.2021 si au refuzat rejudecarea in conditii de legalitate a dosarului Gala Bure, pe fondul problemei, prin sentinta care trebuia sa fie desfiintate si nu a fost, eu am fost condamnata in 2018 la 6 ani de inchisoare pentru ca “ am cerut angajatilor ministerului sa gaseasca SOLUTIILE LEGALE pentru MDRT sa poata face publicitate brandului turistic al României in timpul Galei de Box, Campion pentru Romania”, organizata la Bucuresti in iulie 2010, (citat din Rechizitoriu). In aceasta Gala, campionul mondial la Box de la aceea data, românul Lucian Bute, a castigat prin K.O centura IBF. Gala Bute fiind cel mai mare eveniment sportiv organizat vreodata in Romania si cu cea mai mare audienta la toate categoriile, pe plan national si international, meciul lui Bute fiind retransmis de cateva ori chiar pe CNN, Euronews, Eurosport si alte canale tv.

Pentru ca am vrut sa promovam pe bani europeni, brandul turistic al României la acest eveniment, si am si reușit, intai Kovesi, apoi judecatorii sistemului ocult care conduceau si Justiția pana in anul 2020, Ionut Matei, Florentina Dragomir & Co, au decis ca este un abuz in serviciu, si mi-au dat 6 ani de închisoare cu executare!!!

Ca urmare, văzând soluția din cazul lui Cămârzan? Vreau sa cer si eu sa fiu considerata nebuna si fara discernământ, pentru ca doar un nebun si-ar fi riscat libertatea, cariera, ba chiar si viata, daca ne gandim la ce i se întâmpla lui Rudel Obreja, victima colaterala a acestui abuz, pentru a face ceva bun pentru tara!

Nimeni pana atunci si nici de la Gala Bute incoace nu a mai reusit sa organizeze ceva macar asemanator in Romania, sau nici nu a mai incercat, vazand ce mi s-a intamplat mie.

Oamenii sanatosi la minte, nu fac nimic, se bucura linistiti de functiile lor si de privilegiile aferente, fara sa realizeze ceva si pentru tara, dar sunt liberi si fericiti! In timp ce eu ma lupt pentru dreptul de a-mi întâlni copilul de 3 ani, in pușcărie...”, a conchis fostul politician.

Elena Udrea are de ispășit o pedeapsă de 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute. La sfârșitul lunii iunie, fostul ministru al Turismului a aflat că nu poate pleca din penitenciar, după ce instanța supremă i-a respins recursul în casație, ultima cale de atac împotriva deciziei de condamnare la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Hotărârea este definitivă.

De asemenea, instanța supremă a respins cererile formulate de avocații Elenei Udrea de sesizare a Curții Constituționale, hotărârea nefiind definitivă.

La acest moment, fostul ministru al Turismului Elena Udrea este încarcerată Penitenciarul de femei Târgșor și obișnuiește să posteze pe Facebook, ajutată de iubitul său Adrian Alexandrov, cu care are un copil.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp