Eliminare șoc de la „Survivor“. Marian Drăgulescu a fost scos din joc

24 mai, 2022

După ce, în runda precedentă, câștiga colanul Imunității, de data aceasta a rămas vulnerabil, iar publicul nu l-a mai salvat.

283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg

Telespectatorii fideli ai celui mai dur reality show, difuzat la Pro TV, au început să vadă albastru în fața ochilor. Și asta pentru că, ce-i drept, situația e cam albastră pentru echipa roșie, din care au mai rămas doar doi membri, după eliminarea șoc a lui Marian Drăgulescu: Blaze, fost Războinic, care a trădat echipa Vulturilor, și Elena Chiriac, practic ultima Faimoasă care a rezistat până în acest stadiu al competiției.

Dacă gimnastul Marian Drăgulescu era cotat pe anumite grupuri de susținători drept favorit pentru câștigarea trofeului „Survivor“, iată că publicul a decis altfel.

După o nouă confruntare individuală, colanul de Imunitate i-a revenit Elenei Chiriac, care și-a asigurat astfel promovarea în etapa următoare a concursului din Republica Dominicană.

Din păcate, la votul colectiv, Marian a fost nominalizat pe linie, dovedind că era un competitor de temut, de care ceilalți, cu toții foști Războinici, au vrut să scape.

Elena Chiriac vs Marian Dragulescu jpg

Crezând că îl poate salva, Elena Chiriac l-a nominalizat pe Ionuț Popa. Numai că acel calcul pe care ea și-l făcuse a fost dat peste cap de votul publicului, care l-a preferat pe fostul Războinic.

Alex Nedelcu vs Marian Dragulescu jpg

La auzul numelui său, nici lui Marian Drăgulescu nu i-a venit să creadă că acolo s-a terminat jocul pentru el, dar, ca un sportiv adevărat ce este, a dat dovadă de fairplay.

De la extaz, la agonie... Bineînțeles că mă așteptam. Ca să zic așa, rivalitatea dintre primele triburi au rămas, iată, și în această etapă a individualelor. Foștii Războinici vor să ne elimine în primul rând pe noi, cei doi Faimoși rămași. Pe de altă parte, mă flatează, pentru că mă consideră în momentul de față un concurent puternic. Am și demonstrat-o“, a spus Marian când a fost nominalizat de grup.

Ulterior, el și-a exprimat recunoștința pentru oportunitatea de-a intra în această competiție. „Mă bucur nespus de mult că am acceptat această provocare, să particip la această competiție, această experiență unică în viața mea. Mă bucur foarte mult că am ajuns până în acest punct. Îi felicit pe colegii mei și le urez succes în continuare. Cel mai bun să câștige! Sper să fie de la culoarea roșie. O ușă se închide pentru mine, dar sunt convins că alte uși, cu alte provocări și alte oportunități se vor deschide pentru mine. Am trăit experiențe frumoase și unice la Survivor România, am trecut prin toate și iată că am ajuns în ultima etapă a acestei competiții. Mi-este foarte dor de casă, sincer, de cei dragi. Mă gândesc cu bucurie că a sosit momentul să mă întorc acasă. Sunt recunoscător pentru cei care au fost alături de mine, care s-au bucurat cu mine, care au trăit emoțiile la intensitate maximă. Sper că le-am oferit multe emoții frumoase și bucurie prin această competiție. A fost o experiență pe care, dacă aș fi ratat-o, n-aș fi știut ce aș fi pierdut, sincer.“

În drumul lor spre finală, au mai rămas doar 6 concurenți: Elena Chiriac, Oana Ciocan, Alexandru Delea, Blaze, Alexandru Nedelcu și Ionuț Popa.

foto: capturi Pro TV



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg