Elizabeth Hurley, o mamă tandră, cu un decolteu amețitor, la premiera filmului regizat de fiul Damian

9 mai, 2024

Artista însăși joacă în Strictly Confidential, primul film al tânărului.

Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg

Elizabeth Hurley a uimit încă o dată într-o rochie incredibilă săptămâna aceasta, când i s-a alăturat pe covorul roșu fiul ei, proaspătul regizor Damian Hurley.

Fostul model a pozat mândru alături de mama sa, care este vedeta primului său film, Strictly Confidential.

Britanica a fost din nou o apariție uimitoare, într-o rochie verde cu paiete și decupaje amețitoare, care i-au evidențiat încă o dată silueta aproape de perfecțiune. Actrița are o relație minunată cu fiul ei, alături de care se afișează foarte des.

Cunoscută pentru rutina sa riguroasă, nu mai este o surpriză pentru nimeni că își păstrează o siluetă de invidiat.

Actrița a strălucit în aceste imagini, unde poate fi observat și Damian, elegant, la costum, mândru tare de performanța de a fi regizat un film, la doar 22 de ani.

Elizabeth a fost văzută recent și într-un look mai casual, dar arăta în continuare la fel de plină de farmec ca întotdeauna.

La începutul săptămânii, vedeta care este foarte elegantă la evenimente a apărut într-una dintre ținutele sale preferate: costumul de baie.

Hurley a distribuit o serie de instantanee din vacanța ei la plajă din Maldive. În imagini, actrița din Bedazzled a putut fi văzută arătând splendid în bikini din colecția sa proprie de costume de baie, pe care l-a accesorizat cu o cămașă albă.

În vacanța sa splendidă, diva în vârstă de 59 de ani arată fabulos.

Că are un fiu frumos precum o fată, care i-a moștenit toate trăsăturile ei la indigo, asta nu mai e o noutate. Că au o relație specială dintotdeauna, nici asta nu ne miră, de vreme ce Elizabeth Hurley a fost mai mult singură în ultimii ani, decât cu un partener. Cu atât mai mult cu cât Damian este unicul ei copil, al cărui tată a fost regretatul om de afaceri Steve Bing, care s-a sinucis în 2020, la vârsta de 55 de ani, în timpul pandemiei COVID-19... Dar faptul că a filmat scene de sex chiar în fața lui Damian... la această „confidență” nu ne așteptam deloc!

Elizabeth Hurley recunoaște că nu a fost deranjată să filmeze scene de sex pentru cel mai recent film al ei, deoarece însuși fiul său de 21 de ani a fost cel care a regizat acțiunea. Actrița, în vârstă de 58 de ani, joacă în „Strictly Confidential", iar trailerul prezintă câteva scene picante între ea și actrița Pear Chiravara.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg