Ellie White, vacanţă în sudul Spaniei şi în Gibraltar FOTO

28 noiembrie, 2016
ellie white vacanta gibraltar 3 jpeg

După ce a lansat noul videoclip, "Mintea mea", Ellie White a plecat în vacanţă la cald, departe de temperaturile scăzute din ţară ale lui noiembrie.

image

Ellie a plecat în vacanţă alături de cei doi copii ai săi, de viitorul ei soţ, Doru Tinca, şi de fratele acestuia, Mihai, la rândul lui, însoţit de partenera lui de viaţă, precum şi de viitorii ei socri, părinţii logodnicului ei.

Întreaga familie s-a reunit astfel pe meleaguri spaniole, bucurându-se de câteva zile liniştite. Au aterizat în Malaga, s-au cazat acolo şi au închiriat o maşină încăpătoare cu care au colindat sudul ţării, ajungând chiar şi în Gibraltar, în locul unde Europa se întâlneşte cu Africa.

“A fost prima vacanţă de familie, în formulă extinsă. Am ales Spania, acolo unde părinţii lui Doru voiau să ajungă de ceva vreme. Am aterizat la Malaga, iar de acolo ne-am plimbat pe coastă vreme de o săptămână. A fost a doua noastră vacanţă împreună cu fetiţa noastră, Alexis Maria, care iubeşte zborul cu avionul. Este cel mai cuminte copil în avion. Doarme de la decolare până la destinaţie. Am ales Spania pentru că are o climă blândă, mediteraneană şi îmi doream foarte mult să facem şi plajă, să stau să admir marea, dar să fie şi o zonă bogată în istorie si tradiţii pe care să o vizităm cu maşina”, declară Ellie White.

Artista şi logodnicul ei au avut grijă ca vacanţa să fie plină de surprize atât pentru seniorii familiei cât şi pentru copiii lor.

“Doru l-a dus pe tatăl său la un meci de fotbal al echipei locale. Era un vis mai vechi de-al lui şi s-a bucurat foarte mult să ajungă pe stadion şi să se bucure de atmosfera unică de acolo. Cu mama lui Doru eu am mers la shopping şi am cumpărat tablouri şi haine cu motive tradiţionale locale. Mama lui Doru este o femeie energică. Uneori, poate prea energică. Ne-a plimbat peste tot. Pe fiecare straduţă, dintr-un magazin în altul. A trebuit să ţinem pasul cu ea. Am mers pe jos cred ca 40 de kilometri în vacanţa asta. Cei mici s-au bucurat de plajă, de nisip şi de apa caldă a mării. A fost minunat! Am vizitat Marbella, Cadiz, Malaga, Algecirias şi strâmtoarea Gibraltar. Am urcat sus pe munte pentru a admira strâmtoarea şi am vâzut multe vapoare care treceau din Oceanul Atlantic spre Marea Mediterana. Pentru că era o zi senină am putut vedea în depărtare chiar şi Marocul. Mihăiţă a fost fascinat de vasele încărcate cu mărfuri. Voia să ştie de unde vin, unde pleacă, ce mărfuri duc şi mi-a spus că vrea să devină căpitan de navă când va creşte mare”, mărturiseşte solista.

După o vacanţă atât de liniştită, Ellie White s-a întors în ţară pentru a complete înregistrările noului său album. Luna decembrie se anunţă foarte aglomerată, cu multe concerte, iar noul an la fel de plin, mai ales că urmează să aibă loc şi nunta amânată de mulţi ani cu partenerul ei de viaţă.Recente pe Ok! Magazine

Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg
echilibru jpg
stil tendinte ochelari ovali cercei aurii jpg
dermapen (1) jpg
Vrei sà sprijini dezvoltarea fizicà a copilului tÃu Iatà câteva moduri prin care poti face asta jpg
Iată 3 moduri ușoare și sigure prin care poți slăbi, fără să mergi la sală! jpg
Cum sa ti petreci timpul cu micutul tau in fiecare zi Descopera aici idei creative de activitati pentru parinti si copii jpg
DDR03531 jpg
UNTOLD DUBAI 2024 jpeg
Cosmeceutice SAV 2750 jpg
OKMagazine (1) (8) jpg
Timisoara 1814091962 jpg
imgok jpg
okmagazine ro (1) jpg