Ellie White, vacanţă în sudul Spaniei şi în Gibraltar FOTO

După ce a lansat noul videoclip, „Mintea mea”, Ellie White a plecat în vacanță la cald, departe de temperaturile scăzute din ţară ale lui noiembrie.

ellie-white-vacanta-gibraltar-3

Ellie a plecat în vacanță alături de cei doi copii ai săi, de viitorul ei soț, Doru Tinca, și de fratele acestuia, Mihai, la rândul lui, însoțit de partenera lui de viață, precum și de viitorii ei socri, părinții logodnicului ei.

Întreaga familie s-a reunit astfel pe meleaguri spaniole, bucurându-se de câteva zile liniștite. Au aterizat în Malaga, s-au cazat acolo și au închiriat o mașină încăpătoare cu care au colindat sudul țării, ajungând chiar și în Gibraltar, în locul unde Europa se întâlnește cu Africa.

“A fost prima vacanță de familie, în formulă extinsă. Am ales Spania, acolo unde părinții lui Doru voiau să ajungă de ceva vreme. Am aterizat la Malaga, iar de acolo ne-am plimbat pe coastă vreme de o săptămână. A fost a doua noastră vacanță împreună cu fetița noastră, Alexis Maria, care iubește zborul cu avionul. Este cel mai cuminte copil în avion. Doarme de la decolare până la destinație. Am ales Spania pentru că are o climă blândă, mediteraneană și îmi doream foarte mult să facem și plajă, să stau să admir marea, dar să fie și o zonă bogată în istorie si tradiții pe care să o vizităm cu mașina”, declară Ellie White.

Artista și logodnicul ei au avut grijă ca vacanța să fie plină de surprize atât pentru seniorii familiei cât și pentru copiii lor.

“Doru l-a dus pe tatăl său la un meci de fotbal al echipei locale. Era un vis mai vechi de-al lui și s-a bucurat foarte mult să ajungă pe stadion și să se bucure de atmosfera unică de acolo. Cu mama lui Doru eu am mers la shopping și am cumpărat tablouri și haine cu motive tradiționale locale. Mama lui Doru este o femeie energică. Uneori, poate prea energică. Ne-a plimbat peste tot. Pe fiecare straduță, dintr-un magazin în altul. A trebuit să ținem pasul cu ea. Am mers pe jos cred ca 40 de kilometri în vacanța asta. Cei mici s-au bucurat de plajă, de nisip și de apa caldă a mării. A fost minunat! Am vizitat Marbella, Cadiz, Malaga, Algecirias și strâmtoarea Gibraltar. Am urcat sus pe munte pentru a admira strâmtoarea și am vâzut multe vapoare care treceau din Oceanul Atlantic spre Marea Mediterana. Pentru că era o zi senină am putut vedea în depărtare chiar și Marocul. Mihăiță a fost fascinat de vasele încărcate cu mărfuri. Voia să știe de unde vin, unde pleacă, ce mărfuri duc și mi-a spus că vrea să devină căpitan de navă când va crește mare”, mărturisește solista.

După o vacanță atât de liniștită, Ellie White s-a întors în țară pentru a complete înregistrările noului său album. Luna decembrie se anunță foarte aglomerată, cu multe concerte, iar noul an la fel de plin, mai ales că urmează să aibă loc și nunta amânată de mulți ani cu partenerul ei de viață.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA