Elon Musk, în centrul unui nou scandal. Miliardarul, acuzat că i-a cerut unei stewardese favoruri sexuale

20 mai, 2022
Elon Musk (2) jpg

Celebrul magnat este iarăși în centrul unui nou scandal. Acum, a ieșit la iveală un incident din 2016.

Potrivit Business Insider, miliardarul i-a solicitat favoruri sexuale în 2016 unei însoțitoare de bord, angajată de flota de avioane a SpaceX, companie înființată de Musk.

Ea a spus că Musk s-a dezbrăcat în fața ei, a mângaiat-o pe picior fără acordul său și s-a oferit să-i cumpere un cal în schimbul unui masaj erotic.

Sursa citată a notat anterior că proprietarul actual al Twitter i-ar fi plătit stewardesei în 2018 prin compania SpaceX suma de 250.000 de dolari, în schimbul tăcerii în legătură cu incidentul sexual.

Elon Musk a făcut o postare amplă pe Twitter, în care numește acuzațiile un atac care ar trebui analizat dintr-o perspectivă politică.

Cert este că magnatul devine din ce în ce mai incomod. În articol este citată o persoană care susține că este o prietenă a stewardesei și care face dezvăluiri cu privire la felul în care au decurs evenimentele. 

„Atacurile împotriva mea ar trebui văzute dintr-o perspectivă politică – este vorba de felul lor standard de acționa (josnic) – însă nimic nu mă va împiedica să lupt pentru un viitor bun și pentru dreptul vostru la liberă exprimare”, a scris miliardarul pe Twitter.

elon musk met gala 2022

Conform Business Insider, respectiva însoțitoare de bord și-a angajat un avocat în 2018 și și-a dorit mult ca incidentul să nu-i afecteze cariera. Compania aerospațială ar fi încheiat cazul printr-o înțelegere în afara tribunalelor, care a inclus și un acord de confidențialitate, prin care stewardesa nu are voie să vorbească despre cele întâmplate. Niciuna dintre persoanele citate nu și-a dezvăluit, însă, identitatea.

Aproape săptămânal Elon Musk aduce pe tapet subiecte incomode pentru unii. Recent, a declarat că dorește să-i redea contul de Twitter lui Donald Trump, calificând drept abuz măsura restricționării fostului președinte SUA în mediul online. De asemenea, a mai șocat cu declarația sa, tot pe Twitter: ”Dacă mor în condiții misterioase, mă bucur că v-am cunoscut.” Mesajul îngrijorător a venit după ce fostul vice prim-ministru al Rusiei, Dmitry Rogozin, l-a acuzat pe miliardar că ar ajuta „forțele fasciste din Ucraina cu echipament militar de comunicare”.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg