Elon Musk, în centrul unui nou scandal. Miliardarul, acuzat că i-a cerut unei stewardese favoruri sexuale

20 mai, 2022
Elon Musk (2) jpg

Celebrul magnat este iarăși în centrul unui nou scandal. Acum, a ieșit la iveală un incident din 2016.

Potrivit Business Insider, miliardarul i-a solicitat favoruri sexuale în 2016 unei însoțitoare de bord, angajată de flota de avioane a SpaceX, companie înființată de Musk.

Ea a spus că Musk s-a dezbrăcat în fața ei, a mângaiat-o pe picior fără acordul său și s-a oferit să-i cumpere un cal în schimbul unui masaj erotic.

Sursa citată a notat anterior că proprietarul actual al Twitter i-ar fi plătit stewardesei în 2018 prin compania SpaceX suma de 250.000 de dolari, în schimbul tăcerii în legătură cu incidentul sexual.

Elon Musk a făcut o postare amplă pe Twitter, în care numește acuzațiile un atac care ar trebui analizat dintr-o perspectivă politică.

Cert este că magnatul devine din ce în ce mai incomod. În articol este citată o persoană care susține că este o prietenă a stewardesei și care face dezvăluiri cu privire la felul în care au decurs evenimentele. 

„Atacurile împotriva mea ar trebui văzute dintr-o perspectivă politică – este vorba de felul lor standard de acționa (josnic) – însă nimic nu mă va împiedica să lupt pentru un viitor bun și pentru dreptul vostru la liberă exprimare”, a scris miliardarul pe Twitter.

elon musk met gala 2022

Conform Business Insider, respectiva însoțitoare de bord și-a angajat un avocat în 2018 și și-a dorit mult ca incidentul să nu-i afecteze cariera. Compania aerospațială ar fi încheiat cazul printr-o înțelegere în afara tribunalelor, care a inclus și un acord de confidențialitate, prin care stewardesa nu are voie să vorbească despre cele întâmplate. Niciuna dintre persoanele citate nu și-a dezvăluit, însă, identitatea.

Aproape săptămânal Elon Musk aduce pe tapet subiecte incomode pentru unii. Recent, a declarat că dorește să-i redea contul de Twitter lui Donald Trump, calificând drept abuz măsura restricționării fostului președinte SUA în mediul online. De asemenea, a mai șocat cu declarația sa, tot pe Twitter: ”Dacă mor în condiții misterioase, mă bucur că v-am cunoscut.” Mesajul îngrijorător a venit după ce fostul vice prim-ministru al Rusiei, Dmitry Rogozin, l-a acuzat pe miliardar că ar ajuta „forțele fasciste din Ucraina cu echipament militar de comunicare”.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg
OkMagazine (1) (5) jpg
UNTOLD 2024   SOLD OUT (16x9) jpeg
1000088088 jpg
Eu în Procida 20240602 110927 jpg
Allan   CEO Saga jpg
POSTER DROPDOWN A1 landscape jpg
Cum să atragi mai multe talente în echipa ta   Ghid pentru angajatori jpg
Beach Please bilete GA jpeg