Elon Musk, în centrul unui nou scandal. Miliardarul, acuzat că i-a cerut unei stewardese favoruri sexuale

20 mai, 2022
Elon Musk (2) jpg

Celebrul magnat este iarăși în centrul unui nou scandal. Acum, a ieșit la iveală un incident din 2016.

Potrivit Business Insider, miliardarul i-a solicitat favoruri sexuale în 2016 unei însoțitoare de bord, angajată de flota de avioane a SpaceX, companie înființată de Musk.

Ea a spus că Musk s-a dezbrăcat în fața ei, a mângaiat-o pe picior fără acordul său și s-a oferit să-i cumpere un cal în schimbul unui masaj erotic.

Sursa citată a notat anterior că proprietarul actual al Twitter i-ar fi plătit stewardesei în 2018 prin compania SpaceX suma de 250.000 de dolari, în schimbul tăcerii în legătură cu incidentul sexual.

Elon Musk a făcut o postare amplă pe Twitter, în care numește acuzațiile un atac care ar trebui analizat dintr-o perspectivă politică.

Cert este că magnatul devine din ce în ce mai incomod. În articol este citată o persoană care susține că este o prietenă a stewardesei și care face dezvăluiri cu privire la felul în care au decurs evenimentele. 

„Atacurile împotriva mea ar trebui văzute dintr-o perspectivă politică – este vorba de felul lor standard de acționa (josnic) – însă nimic nu mă va împiedica să lupt pentru un viitor bun și pentru dreptul vostru la liberă exprimare”, a scris miliardarul pe Twitter.

elon musk met gala 2022

Conform Business Insider, respectiva însoțitoare de bord și-a angajat un avocat în 2018 și și-a dorit mult ca incidentul să nu-i afecteze cariera. Compania aerospațială ar fi încheiat cazul printr-o înțelegere în afara tribunalelor, care a inclus și un acord de confidențialitate, prin care stewardesa nu are voie să vorbească despre cele întâmplate. Niciuna dintre persoanele citate nu și-a dezvăluit, însă, identitatea.

Aproape săptămânal Elon Musk aduce pe tapet subiecte incomode pentru unii. Recent, a declarat că dorește să-i redea contul de Twitter lui Donald Trump, calificând drept abuz măsura restricționării fostului președinte SUA în mediul online. De asemenea, a mai șocat cu declarația sa, tot pe Twitter: ”Dacă mor în condiții misterioase, mă bucur că v-am cunoscut.” Mesajul îngrijorător a venit după ce fostul vice prim-ministru al Rusiei, Dmitry Rogozin, l-a acuzat pe miliardar că ar ajuta „forțele fasciste din Ucraina cu echipament militar de comunicare”.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

douglas@okmagazine ro jpg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg
brad pitt profimedia 0607918624 jpg
Credius okmagazine ro jpg
1 mihai morar refugiati ucraina orasul faptelor bune romani pentru ucraineni 6 jpg jpeg
Mariah Carey premiera jpg
Cristina Dochianu prezentatoare TV (1) jpg
Lili Sandu la Maruta jpg
tyga profimedia 0455931270 jpg
M Ghe PNG
Elon Musk (3) jpg
Kim Kardashian blondă (3) jpg
brico jpg
vrei sa te apuci PNG
 jennifer lopez ben affleck 3 jpg jpeg
Berecleanu la nunta Oianu1 jpg