Elon Musk, mesaj tulburător pe platforma recent achiziționată: ”Dacă mor în condiții misterioase...”

9 mai, 2022

Cel mai bogat om din lume a stârnit o furtună în mediul online după un enigmatic mesaj postat pe contul său de socializare.

Elon Musk jpg

Chiar pe Twitter, platforma recent achiziționată de Musk pentru suma de 44 miliarde de dolari, el a scris: ”Dacă mor în condiții misterioase, mă bucur că v-am cunoscut.”

tweet PNG

De la aceste rânduri, amatorii de teorii ale conspirației s-au dezlănțuit! Urmăritorii lui Musk au reacționat de îndată, întrebându-se care poate fi tâlcul acestei postări. De ce a scris Elon asemenea rânduri? Chiar le-a scris Elon?

S-au făcut repede paralele cu John McAfee, dezvoltatorul unui anti-virus de succes. Antreprenorul a murit într-o închisoare din Spania în 2021, în împrejurări ciudate.

McAfee a fost arestat și acuzat de evaziune fiscală în octombrie 2020.

Autoritatea de reglementare a guvernului american l-a acuzat pe omul de afaceri pentru că a vândut criptomonede adepților săi de pe Twitter fără a dezvălui că a fost plătit pentru acest lucru.

În mai puțin de două săptămâni, McAfee a scris pe Twitter, cu referire la pedofilul condamnat Jeffrey Epstein, despre care se presupunea că s-a sinucis într-o închisoare din New York în 2019: ”Sunt mulțumit aici, mâncarea e bună, totul e bine. Să știți că dacă mă spânzur ca Epstein, nu va fi vina mea.”

Programatorul britanico-american a fost găsit mort în celula sa din Barcelona, anul trecut în iulie, la câteva ore după ce autoritățile spaniole au ordonat extrădarea sa în SUA. Rezultatul autopsiei a fost sinucidere, iar tribunalul spaniol a concluzionat la începutul anului că este adevărată această concluzie.

Acum, Musk și-a pus pe jar admiratorii cu această afirmație a sa neașteptată și șocantă, în condițiile în care abia a achiziționat platforma de socializare Twitter.

Peste 700.000 de oameni au intrat să comenteze la tweet-ul ciudat al lui Elon Musk, fondatorul Space X și cel mai bogat om din lume. Averea sa netă a depășit 300 de miliarde dolari, anul trecut, după un plus de 121 de miliarde de dolari numai în 2021.

Cofondatorul Tesla s-a bucurat de o creștere masivă a averii datorită avântului rapid al producătorului de automobile electrice. Acțiunile Tesla au crescut cu aproximativ 60% în 2021, iar compania a atins o capitalizare de piață de 1 trilion de dolari pentru prima dată în octombrie. Musk a vândut recent milioane de acțiuni Tesla pentru a plăti o taxă de 12 miliarde de dolari asociată unui pachet de opțiuni pe acțiuni pe care l-a primit în 2012.Recente pe Ok! Magazine

nastase44 jpg
pantaloni9 jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg