Elon Musk, petreceri de pomină pe iaht în Mykonos. Miliardarul, în compania unei brunete superbe

19 iulie, 2022
Elon Musk în Mykonos (11) jpg

Elon Musk s-a desprins de afaceri și întâlniri scorțoase și se bucură de viață, de mare și de superbul soare grecesc într-o companie fierbinte.

Miliardarul a fost surprins pe iaht alături de câțiva prieteni și de o superbă și misterioasă brunetă, care nu contenea să-i facă avansuri.

Elon Musk în Mykonos (6) jpg

Practic, fondatorul SpaceX și CEO-ul Tesla este un bărbat singur la ora actuală, având în vedere că relația sa pasageră cu Natasha Bassett s-a încheiat. Actrița a fost foarte afectată de vestea confirmată de magnat, cum că el și directorul Neuralink, Shivon Zilis, au devenit în secret părinți de gemeni în noiembrie 2021. În felul acesta, Musk a devenit fericitul tată a 9 copii, nu a șapte, cum se știa până acum. Sau cel puțin 9 sunt anunțați public.

Musk a avut 3 copii într-o singură lună. Gemenii s-au născut cu doar câteva săptămâni înainte ca Musk să mai aibă parte de un copil – prin surogat, cu Grimes, încă partenera lui. Miliardarul mai avea 5 copii și cu fosta soție, scriitoarea canadiană Justine Wilson.

În trecut, Musk a promovat creșterea natalității, spunând că ”civilizația se va prăbuși”, dacă oamenii nu fac mai mulți copii. Iar într-o postare pe Twitter legată de scăderea natalității în SUA, Musk a notat: ”Eu îmi fac datoria, ha ha.”

Acum, rămâne de văzut dacă Elon va mai face și alți copii. Deocamdată, se simte bine în Grecia și leagă relații. Înainte de a se bucura de priveliști pe iaht, magnatul și prietenii săi s-au distrat la o masă tradițională grecească, la Restaurantul Spilia Seaside.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg