Elvis Presley a refuzat să facă sex cu Priscilla timp de șapte ani, chiar dacă ea „a cerșit”. Cine îi contestă virginitatea

4 mai, 2022
elvis32 jpg

Elvis Presley a refuzat să facă sex cu iubita și apoi logodnica Priscilla, în ciuda faptului că ea i-a spus: „Sunt o femeie care trebuie să facă dragoste pentru a se simți dorită de un bărbat, nu să cerșească”. 

Unii biografi pun, totuși, la îndoială virginitatea ei susțin că actrița ar fi avut relații cu alți bărbați și că Regele nu ar fi fost primul cu care s-ar fi culcat.

Starul s-a căsătorit cu iubita lui de lungă durată, Priscilla Beaulieu, la 1 mai 1967. A fost o ceremonie scurtă, care aducea mai degrabă un eveniment publicitar. Cu puțin timp înainte de Crăciunul anului 1966, Elvis a cerut-o în căsătorie pe Priscilla și și-au oficializat relația la hotelul Aladdin din Las Vegas. Nunta, aranjată de managerul Regelui, colonelul Parker, a durat doar opt minute. A fost urmată de o conferință de presă rapidă și o recepție de 10.000 de dolari, la care au participat prietenii, familia și cei de la companiile de film și discuri ale lui Elvis MGM, RCA și William Morris Agency. Cu toate acestea, unii dintre cei mai apropiați prieteni ai lui Elvis, precum Red West, nu au fost invitați la ceremonia de nuntă propriu-zisă.

Elvis și Priscilla erau împreună deja de șapte ani, din 1959, de când ea avea doar 14 ani și se spune că împărțeau patul de la bun început. Și totuși, unii au susținut că Elvis nu a vrut niciodată să se căsătorească cu ea, iar menajera lui de lungă durată a mărturisit că l-a găsit plângând de disperare în noaptea dinaintea nunții.

Alberta Holman era cu familia Presley de ani de zile și era foarte apropiată de mama vedetei, Gladys. Elvis o porecliseo Alberta VO5 după celebrul brand de produse pentru păr,

După ce Gladys a murit, Alberta obișnuia să-i facă lui Elvis mâncarea preferată.

Potrivit biografiei Down at the End of Lonely Street: The Life and Death of Elvis Presley de Peter Harry Brown și Pat H. Broeske, Alberta a spus că l-a găsit plângând înainte de nunta din 1967. Ea l-a întrebat pe Elvis de ce nu a anulat-o dacă asta îl făcea atât de nefericit. „Nu am de ales”, i-a răspuns el.

Au existat zvonuri că tatăl Priscillei, supărat că Elvis a trăit atâția ani cu fiica lui fără a-i proteja reputația, a amenințat că îl va acuza pentru că a luat o minoră peste granițele statului. Alții spuneau că Priscilla l-a presat pe Elvis să se căsătorească, amenințând că va merge la presă cu detalii despre relația lor. Au existat, de asemenea, dovezi că Sanders i-a dat lui Elvis un ultimatum, fie se căsătoște cu Priscilla, fie o lasă să plece, deoarece situația începea să arate rău pentru imaginea lui publică.

elvis35 jpg

În privat, Elvis era renumit pentru numeroasele sale aventuri, în special cu colegele sale de film. Se întâlnea oficial cu actrița Anita Wood când a cunoscut-o pe Priscilla și a avut o aventură cu Ann Margret din Viva Las Vegas, ceea ce a determinat-o pe Priscilla să arunce o vază în perete.

În ciuda acestor escapade constante, Priscilla era disperată să ducă relația la capăt, spunând ulterior: „Elvis mă ducea în dormitorul lui și apoi existau sărutări lungi, adânci, pasionale. Mângâierile lui mă lăsau slăbită de dorință".

Într-un interviu acordat Barbarei Walters, actrița recunoaște că artistul nu mergea niciodată mai departe: „A existat un acord pe care l-a încheiat cu el însuși că va păstra femeia cu care se va căsători. “A spus că își dorește o virgină".

Dar a rămas Priscilla virgină? Acest lucru este contestat de biograful Susan Finstad în cartea din 1997, Child Bride: The Untold Story of Priscilla Beaulieu Presley.

„În cartea ei și în alte forumuri publice, Priscilla perpetua mitul că prima ei noapte de dragoste s-a petrecut în dormitorul matrimonial al casei din Palm Springs, trecând convenabil cu vederea relațiile sexuale cu. Tommy Stewart, Peter von Wechmar, Jamie Lindberg și, eventual, Ron Tapp”.

elvis40 jpg

Imediat după căsătorie, Priscilla a aflat că este însărcinată. În mod surprinzător, nu era ceea ce își dorea ea la acea vreme. Își făcea griji că un copil și maternitatea ar putea amenința intimitatea și stabilitatea pe care le avea cu Elvis și ar putea schimba felul în care acesta o vedea. Lisa Marie s-a născut nouă luni mai târziu, la 1 februarie 1968.

Sarcina a fost însă începutul sfârșitului pentru relația lor.  Elvis a început să o perceapă pe frumoasa brunetă doar ca pe mama fetiței lui. După ce au trăit din ce în ce mai despărțiți, s-au separat în februarie 1972.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg