EMAA, una dintre cele mai bune voci ale momentului, revine cu un nou single

7 octombrie, 2021
1 dscf9574 jpg jpeg

După ultima sa colaborare de succes alături de Carla’s Dreams pentru piesa ”N-aud”, EMAA, una dintre cele mai apreciate artiste din muzica românească, revine în atenţia publicului cu un nou single – ”Sufletu’ Imun”, o piesă personală, unde versurile te vor purta departe de agitaţia zilelor, de gândurile apăsătoare, lăsând în urmă lor doar stările de bine.

”Sufletu’ Imun este o stare. Piesa nu cere şi nici nu vrea nimic de la nimeni. Ea poate doar să dea, pentru cine are chef să primească. Mesajul este unul personal, subiectiv şi are menirea să înlăture angoasele de zi cu zi, lăsând în locul lor optimism şi linişte. Atunci când tristeţea nu mai e o povară, iar fricile ne dau şi mai mult curaj să mergem mai departe, lumea din jur devine, necondiţionat, locul potrivit. Nu altă dată, nu în altă viaţă, ci acum.” ne transmite EMAA.

Piesa a fost scrisă şi compusă de EMAA alături de 911 şi de Alex Turcu, oamenii ce au pregătit şi varianta finală a producţiei. EMAA este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului, versatilitatea sa artistică şi pasiunea pentru compus fiind atuurile ce au dus la un val imens de simpatie din partea publicului. Colaborarea alături de Carla’s Dreams pentru piesa ”N-aud” a fost un real succes, reuşind să intre în YouTube Trending atât cu varianta oficială, cât şi cu live-urile piesei.

stanga
dreapta
3 dscf9672 jpg jpeg
1 dscf9574 jpg jpeg

De asemenea, piesa se bucură de cea de-a şaptea săptămână consecutiv de locul 1 în topul săptămânal Media Forest, fiind una dintre cele mai ascultate piese ale momentului pe toate posturile radio din ţară. Printre lansările anterioare se numără şi single-ul „Zburatorul” sau colaborarea alături de The Motans pentru piesa ”Insula”, piese ce s-au bucurat de susţinerea celor mai importante posturi de radio.

De asemenea, artista a lansat în luna decembrie a anului trecut primul ei album – ”Macii înfloresc iarna”, album al cărui vizual reflectă în totalitate viziunea unică a artistei.Recente pe Ok! Magazine

Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg
sas1 jpg
jay z beyonce si fiica lor blue ivy foto guliver/getty images
Mariah Carey și Olivia Newton John (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin