Emi de la Noaptea Târziu a retrăit momentele din copilărie, când îşi „teroriza” rudele şi prietenii

5 octombrie, 2022

A fost un weekend încărcat de emoţie pentru Emi, de la Noaptea Târziu. Artistul s-a întors în oraşul natal, Târgu – Jiu, pentru a prezenta un eveniment special, care i-a trezit multe amintiri.

Emi foto PR jpg

Este vorba despre evenimentul organizat de asociaţia Pro Animals - Târgul de Adopții „Prieten pe Viață”, care a avut loc la Târgu – Jiu şi i-a amintit lui Emi de perioada din copilărie, când lua acasă şi încerca să îşi convingă prietenii şi rudele să adopte animăluţele pe care le găsea abandonate pe stradă.

Emi si Cuza jpg

„Când mi s-a propus să fiu prezentatorul acestui târg de adopţii nu am stat pe gânduri nicio clipă. De când eram mic, îi terorizam pe ai mei. Când ieşeam pe uşă, mama ştia că urmează să revin acasă cu un mic prieten. Câini, pisici, pui de porumbel, nu se putea să nu îmi iasă în cale. Imediat mă gândeam la cele mai sumbre scenarii şi episodul se încheia cu mine plecând acasă cu ele. De la prieteni, bunici, unchi, mătuşi, pe la toţi mă înfiinţam cu câte ceva”, îşi aminteşte Emi.

adoptii animale jpg

Artistul a mai completat: „M-am bucurat tare să văd că de la această activare, din 20 de căţei, jumătate şi-au găsit deja stăpân! Şi m-am bucurat tare să văd că artişti mari ca Ruby, despre care ştiam că e foarte sensibilă la acest capitol şi are acasă o mulţime de suflete salvate, la doamna Niculina Stoican au spus prezent apelului asociaţiei”.Recente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg