Emilia Popescu se transformă în Sophia Loren la "Te cunosc de undeva". Cât de greu îi e să intre în pielea actriţei

12 martie, 2021
5 emilia popescu jpg jpeg

Maratonul transformărilor continuă, în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu o gală dedicată muzicii de film.

Artişti unul şi unul vor urca pe scena transforming show-ului în cea de-a şasea ediţie Te cunosc de undeva!. Bella Santiago, Alex Vasilache şi Jukebox vor deschide gala transformărilor cu un mini-recital cum doar ei ştiu să facă. Ana şi Raluka vor aduce pe scena Te cunosc de undeva! un fragment din clasicul musical Grease, în vreme ce Liviu şi Andrei se vor transforma în cei mai iubiţi tineri din Liceenii, interpretaţi de Oana Sârbu şi Ştefan Bănică.

De o provocare de zile mari va avea parte şi Cristina Vasiu, care se va transforma tot în Christina…Aguilera şi va cânta într-un loc celebru – Moulin Rouge. Un moment inedit va purta sâmbăta aceasta semnătura lui Pepe, care se va transforma într-un personaj ce a cucerit multe generaţii de copii – Motanul Dănilă din Veronica.

4 vedete te cunosc de undeva 1 jpg jpeg

Emilia Popescu va avea şi ea parte de una dintre cele mai grele transformări ale sale, mai exact actriţa o va întruchipa pe Sophia Loren, în vreme ce Radu Stefan Bănică va aduce pe scenă un fragment din filmul Nine.

Mirela Vaida va miza sâmbătă pe emoţia unei partituri grele, dintr-un alt film clasic, Mizerabilii, iar Adriana şi Romică vor închide seria transformărilor cu un fragment din Mary Poppins.

1 vedete te cunosc de undeva 4 jpg jpeg

Care va fi cea mai bună transformare a serii, dar şi ce le va rezerva Ruleta pentru următoarea săptămână, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, de la ora 20:00, într-o nouă ediţie a show-ului Te cunosc de undeva!.

Foto: Antena 1Recente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg