Emily Ratajkowski n-are o relație exclusivă cu Pete Davidson. Cine este al doilea iubit al tinerei?

24 noiembrie, 2022
emily ratajkowski jpg

Încurcate mai sunt căile vedetelor. Proaspătul burlac Pete Davidson a intrat într-o așa numită... relație deschisă, fără obligații.

Căci partenera care i-a atras atenția și ar putea să-l ajute s-o uite pe ”la femme fatale” Kim Kardashian nu este foarte stabilă emoțional.

Emily Ratajkowski, recent divorțată și ea, are o viziune mai... liberă în ceea ce privește bărbații. Sau, în orice caz, are doi pretendenți și nu se poate hotărî doar la unul. Ce se întâmplă?

Recent, Emily Ratajkowski a fost surprinsă într-o parcare, noaptea, sărutându-se cu DJ Orazio Rispo. La doar câteva zile după, paparazzii au surprins-o când mergea noaptea acasă la Pete Davidson, care a așteptat-o cu brațele deschise și a fost pozat în timp ce o ămbrățișa și o poftea la el. La scurt timp după, Emily Ratajkowski a ieșit din nou cu DJ Orazio Rispo.

PageSix a publicat o informație importantă. Emily Ratajkowski și-a petrecut și Ziua Recunoștinței cu Pete Davidson, dovadă fiind o fotografie postată pe Instagram de chef-ul de la Bumble, Selby Drummond, imagine ștearsă ulterior, dar republicată de pagina de bârfe ”Deux Moi”.

Cu toate acestea, Emily Ratajkowski pare a-l ține pe comediant la distanță, dând de înțeles pe Instagram că vrea să se întâlnească cu mai mulți bărbați și, mai mult, c-ar fi interesată și de relații cu femei!

Emily Ratajkowski s-a despărțit anul ăsta de rebelul soț Sebastian Bear-McClard, cu care are un fiu în vârstă de 1 an, Sly. A avut un mod foarte bizar de a marca aniversarea băiețelului, postând pe contul său de socializare fotografii nud cu ea, goală şi însărcinată.

Emily Ratajkowski , Getty (1) jpg

Modelul şi autoarea în vârstă de 30 de ani a scris şi mesajul pentru fiul său: ”La mulţi ani, Sly”. Și-a urat şi sieşi mulţi ani fericiţi şi, mai ales, tuturor femeilor, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii. În fotografii o vedem pe Emily însărcinată, goală, în cadă, la duş şi apoi o imagine cu micuţul, care este un băieţel adorabil, blond cu ochii albaştri.

S-a zvonit în toamnă s-ar fi avut ceva și cu Brad Pitt. Însă deși pare că vrea să aibă cât mai multe opțiuni, e foarte posibil ca Pete Davidson s-o fi fermecat-o cel mai mult, mai scrie sursa citată.

Foto: Profimedia și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG