Emisiunea "Apel la consilier" revine cu un sezon nou, pe 1 septembrie

30 august, 2024

Emisiunea "Apel la consilier", de la Kanal D, se întoarce în sezonul de toamnă cu noutăți din lumea medicală.

Eva Pavel, consilier medical și prezentatoarea emisiunii, aduce informații proaspete,  culese din călătoriile sale medicale internaționale, începând cu data de 1 septembrie, de la ora 10:30.

Eva Pavel png

Unul dintre subiectele abordate în prima ediție a sezonului de toamna este tratamentul autismului cu ajutorul terapiilor bazate pe celule stem. Eva Pavel a adresat întrebări medicului specialist în celule stem, Prof Dr Erdal Karaoz, pentru a descoperi dacă aceste tratamente pot fi o soluție eficientă pentru persoanele afectate de autism. Răspunsul îl puteți afla în ediția din 1 septembrie, difuzata de la ora 10.30, pe Kanal D.

Eva Pavel este un consilier medical internațional cu o vastă experiență și acces la sistemul medical internațional. În fiecare săptămână, ea aduce în atenția telespectatorilor povești și informații medicale care au ca scop nu doar informarea, ci și sprijinirea pacienților interesați de evoluția în domeniul medical. Prin serviciile sale de consilier medical, Eva Pavel oferă suport tuturor celor care apelează la ea în căutarea unei direcții sau a unor răspunsuri în ceea ce privește starea lor de sănătate.

Emisiunea "Apel la Consilier" reprezintă o oportunitate valoroasă pentru cei care doresc să fie la curent cu ultimele descoperiri și tratamente din domeniul medical internațional. Prin abordarea sa profesionistă și dedicată, Eva Pavel se asigură că informația furnizată este exactă, de încredere și utilă pentru toți cei care urmăresc emisiunea.

Într-o epocă în care informația în domeniul sănătății este esențială, "Apel la Consilier" se impune ca o resursă importantă pentru toți cei care sunt interesați de sănătatea lor și de evoluția medicinei.

Cu o gazdă precum Eva Pavel, emisiunea promite să ofere răspunsuri și sfaturi utile pentru tot mai mulți telespectatori care doresc să fie bine informați și să beneficieze de cele mai bune soluții medicale disponibile în prezent. 



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
mEfVefl   Imgur png
afis Timisoara Fashion Week jpeg
Top 3 investitii inteligente pentru afacerea ta in 2024 jpg
1 Perfection (VILLA BASTIDES) 0388 E (1) png
Singurele sucuri nutritive de care ai nevoie bune si pentru cei mici   iata care sunt! jpg
Relokat no brand photo jpg
avanpremiera filmului Ca fetele cu Maia Morgenstern si Adriana Trandafir (7) jpg
Ficatul gras  Factori de risc si metode de preventie jpg
Legatura dintre magneziu si tensiunea arteriala jpg
Anna Netrebko jpeg
4 jpg
Cornel Palade in Transilvanian Ninja 2 jpg
okmagazine ro Cum să ne bucurăm rapid de o dantură completă, frumoasă   nală  png
+ organizare majorat jpg
trusa prim ajutor munte 2272666261 jpg
balonare excesiva afla cum sa identifici cauzele i sa i i imbunata e ti calitatea vie ii jpg
okmagazine ro (3) jpg