Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea la Castelul Windsor

1 decembrie, 2022

Jucătoarea de tenis britanică de origine română a reuşit performanţa de-a aduce primul trofeu US Open după o pauză de 44 de ani.

Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg

Emma Răducanu, tânăra campioană de la US Open de anul trecut, a provocat o mare bucurie în Regatul Marii Britanii, după ce a câştigat sub steagul englezesc primul trofeu după 44 de ani de insucces britanic la New York. Până la jucătoarea cu origini chinezo-românești, Virginia Wade, la Wimbledon 1977, era ultima jucătoare din Marea Britanie care a reușit câștigarea unui titlu de mare șlem.

Pentru această performanţă, care i-a făcut şi pe cei din Familia Regală britanică să le crească inimile de mândrie, Regele Charles al III-lea a invitat-o la Castelul Windsor să primească o decoraţie pe măsură: titlul de Membru al Ordinului Imperiului Britanic, în urma serviciilor aduse de sportivă tenisului britanic.

Emma Răducanu (20) a fost trecută încă de iarna trecută pe lista personalităţilor decorate de Regina Elisabeta a II-a de Anul Nou.

Însoţită la ceremonie de tatăl ei, Emma Răducanu a ales pentru această ocazie să poarte o ţinută all black foarte şic. Îmbrăcată cu o rochie din dantelă cu fusta din mai multe straturi, şi mâneci scurte, bogat ornamentate, accesorizată cu centură lată în talie, pălărie retro şi o pereche de pantofi cu baretă de inspiraţie vintage, Emma avea un aer şcolăresc de epocă, perfect pretabil evenimentului de la Castelul Windsor.

Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201490 jpg

După încheierea ceremoniei, jucătoarea de tenis a declarat: „A fost grozav să primesc onoarea astăzi de la Majestatea Sa Regele - mă simt extrem de recunoscătoare”, a spus Emma Răducanu, potrivit celor de la "Daily Mail".

FOTO: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}