Energie şi emoţie pe ritmuri Bere Gratis

26 noiembrie, 2012
1 131 2000 jpeg

14 ani de carieră, zeci de piese şi un nou album, pe scurt, Bere Gratis şi un concert aniversar bine primit de fani, care a avut loc pe 19 noiembrie, la TNB.

14 ani de carieră, zeci de piese şi un nou album, pe scurt, Bere Gratis şi un concert aniversar bine primit de fani, care a avut loc pe 19 noiembrie, la TNB.

Desfăşurat la Teatrul Naţional din Bucureşti, spectacolul Bere Gratis a debutat în ropote de aplauze cere prefaâau o seară de spectacol total.

“Nebun”, “În faţa ta”, “Eu nu am să te las” sau “Străzi albastre” sunt câteva dintre piesele pe acordurile cărora cei prezenţi în sală au fredonat fiecare vers alături de trupă, au dansat şi au trăit din plin energia Bere Gratis.

Devenite deja tradiţionale, surprizele nu au întârziat să apară. Alex Burcea de la Mandinga li s-a alăturat celor de la Bere Gratis pentru piesa "Cineva mă iubeşte".

Apoi, Elena Gheorghe a cântat alături de trupă piesa "În faţa ta", iar Călin Goia a fost invitatul special pentru piesa “Ultrafete”. Următoarea invitată a fost Georgiana, o tânără talentată, alături de care Bere Gratis a prezentat publicului o melodie nouă şi foarte sensibilă - "Fără cuvinte".

image

Andrei Duban, DJ Olix, trupa Trouble şi copiii de la Rock School au completat seria surprizelor.

Poate cel mai emoţionant moment al serii a fost, însă, reprezentat de piesa "Mie îmi pasă de îngerii mei", melodie ce sprijină campania umanitară "Împreună pentru cei mici – SMS 8844" pentru refacerea blocului operator al Spitalului pentru copii Marie Curie.

Bucuria, culoarea, emoţiile şi sensibilitatea au fost elementele principale ale concertului de lansare a albumului "În faţa ta", un spectacol aniversar devenit deja o tradiţie pentru Bere Gratis.

image

Foto: PR



Recente pe Ok! Magazine

girls 6650524 1280 jpg
refinantare credit nevoi personale 431851042 jpg
Simion Bogdan Mihai jpg
okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus