Era foarte activ în anii '90! Cum arată actorul Jerry O'Connell la 44 de ani şi cu ce serial revine?

13 martie, 2018
Jerry GettyImages 72528306 jpeg

Figura lui ţi-e cunoscută din filmele de televiziune din anii '90 şi 2000, dar şi din celebra producţie cu Tom Cruise în rol principal, Jerry Maguire.

Jerry, în anul 2002

Este vorba despre actorul Jerry O'Connell, în vârstă de 44 de ani, şi anume genul acela de actor cunoscut de toată lumea, după înfăţişare, dar pe care nu toţi ştiu să-l identifice. Sau ştiu de unde să-l ia. Probabil că mai mulţi pasionaţi de film o cunosc pe soţia lui Jerry, superba actriţă şi fostul model Rebecca Romijn, cu care acesta este căsătorit din 2007 şi are doi copii.

Ei bine, Jerry revine pe micile ecrane, din 10 aprilie, cu un rol în serialul Carter, cea mai nouă producţie originală a companiei Sony Pictures Television. Producţia va fi difuzată şi în România, pe canalul AXN, de la ora 22.00, şi este vorba despre un serial detectiv, cu accente de umor.

Jerry O’Connell, foto centru

Jerry O’Connell interpretează rolul lui Harley Carter, prezentatorul unuia dintre cele mai de succes show-uri cu detectivi de la Hollywood. După o dispută cu cel mai bun prieten în faţa camerelor de filmare, care îl transformă într-o ţintă pentru paparazzi, Carter decide să ia o pauză şi să revină în orăşelul natal din Canada. Întors acasă, Carter se reapropie de cei mai buni prieteni din copilărie – Sam (Sydney Poitier), detectiv în echipa de poliţie locală, şi Dave (Kristian Bruun), proprietar al unei cafenele pe roţi şi veteran. Viaţa liniştită, total diferită de cea de la Hollywood, şi lipsa adrenalinei nu îi dau pace, astfel că Harley se va folosi de talentul său actoricesc şi experienţa show-ului său TV pentru a deveni un detectiv adevărat.

image

Timp de 10 episoade, avându-i aproape pe Sam şi Dave, Carter va avea de rezolvat diferite crime care pun pe jar liniştea oraşului şi se va confrunta cu răsturnări de situaţie, momente amuzante dar şi pline de suspans.

John Bourgeois, Joanne Boland şi Matt Baram se alătură actorilor principali, Jerry O’Connell, Sydney Poitier şi Kristian Bruun, în producţia detectivă, de 10 episoade, care a fost filmată în Ontario, Canada, în vara lui 2017.Recente pe Ok! Magazine

sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG
cadou832 jpg
Dorința ta de a ți achiziționa noi articole vestimentare crește odată cu venirea iernii Iată ce nu ar trebui să ți lipsească din garderobă în sezonul rece jpg
Ești dezamăgit de industria alimentară Află ACUM ce poți face pentru a avea o alimentație sănătoasă! jpg
fuste5 jpg
moda66 jpg
locuinta jpg
Scarlett Johansson, Profimedia (1) jpg
musk2 profimedia jpg
adela popescu8fb jpg
oana roma 8 fb jpg
anda adam fb jpg
carte5 jpg
telefon71 jpg
Dana Rogoz Instagram PNG
tora vasilescu facebook jpg