Eroul copiilor, Daniel Radcliffe, va deveni tătic. Cu cine va avea copil Harry Potter?

27 martie, 2023

La cei 33 de ani ai săi, actorul cunoscut pentru rolul său din seria cu vrăjitori va fi prima oară tată.

Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia

Daniel Radcliffe se pregătește să schimbe scutece și să spună povești pentru copii... propriului său copil. Pentru cine încă-l mai vede ca pe starul din „Harry Potter“, ei bine el a crescut suficient de mult încât să devină un părinte responsabil și dornic să-i ofere propriului său urmaș o viață cât se poate de normală și de departe de tot ce ține de faimă. Sau aproape tot. Și asta pentru că protagonistul mult iubitei serii fantastice, acum în vârstă de 33 de ani, va deveni în curând tată și vrea să-și protejeze viața familială de toate ingerințele presei și publicului.

Cine îl face pe Daniel Radcliffe tată?

Cea care îl va face părinte pentru prima oară este iubita sa, actrița Erin Darke, în vârstă de 38 de ani, care îi este parteneră de viață de un deceniu încoace. Potrivit celor publicate de cotidianul „The Mirror“, bebelușul se va naște în cursul acestui an.

Daniel a cunoscut-o pe Erin în 2012, în timpul filmărilor pentru pelicula „Kill Your Darlings“, în care el a jucat rolul poetului Allen Ginsberg din generația Beat. În 2020, el a spus despre întâlnirea lor: "Va fi o poveste pe cinste pe care să o spunem copiilor noștri într-o zi, personajele noastre se întâlnesc și flirtează unul cu celălalt, așa că există acest fel de înregistrare dulce a faptului că tocmai ne-am întâlnit pentru prima dată.“

„Faima trebuie evitată cu orice preț“

Daniel Radcliffe a devenit celebru la vârsta de doar 12 ani în rolul vrăjitorului Harry Potter, în franciza cinematografică creată după cărțile scriitoarei J.K. Rowling. Însă tocmai faima venită atât de timpuriu l-a transformat într-un adolescent introvertit, într-un tânăr care se refugia în băutură și care era mereu în competiție cu el însuși, pentru a face față expunerii și a se menține în atenția publicului. 

El chiar a declarat anul trecut pentru revista „Newsweek“ faptul că: "Copiii mei - dacă și când vor exista - mi-ar plăcea ca ei să fie în preajma platourilor de filmare. Un vis ar fi ca ei să vină pe un platou de filmare și să spună: «Doamne, știi, mi-ar plăcea să fiu în departamentul artistic, mi-ar plăcea să fiu ceva în echipă». Dar nu mi-aș dori faima pentru copilul meu. Platourile de filmare sunt locuri minunate. De multe ori poate fi minunat pentru copii, dar faim trebuie evitată cu orice preț."

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg