Eroul copiilor, Daniel Radcliffe, va deveni tătic. Cu cine va avea copil Harry Potter?

27 martie, 2023

La cei 33 de ani ai săi, actorul cunoscut pentru rolul său din seria cu vrăjitori va fi prima oară tată.

Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia

Daniel Radcliffe se pregătește să schimbe scutece și să spună povești pentru copii... propriului său copil. Pentru cine încă-l mai vede ca pe starul din „Harry Potter“, ei bine el a crescut suficient de mult încât să devină un părinte responsabil și dornic să-i ofere propriului său urmaș o viață cât se poate de normală și de departe de tot ce ține de faimă. Sau aproape tot. Și asta pentru că protagonistul mult iubitei serii fantastice, acum în vârstă de 33 de ani, va deveni în curând tată și vrea să-și protejeze viața familială de toate ingerințele presei și publicului.

Cine îl face pe Daniel Radcliffe tată?

Cea care îl va face părinte pentru prima oară este iubita sa, actrița Erin Darke, în vârstă de 38 de ani, care îi este parteneră de viață de un deceniu încoace. Potrivit celor publicate de cotidianul „The Mirror“, bebelușul se va naște în cursul acestui an.

Daniel a cunoscut-o pe Erin în 2012, în timpul filmărilor pentru pelicula „Kill Your Darlings“, în care el a jucat rolul poetului Allen Ginsberg din generația Beat. În 2020, el a spus despre întâlnirea lor: "Va fi o poveste pe cinste pe care să o spunem copiilor noștri într-o zi, personajele noastre se întâlnesc și flirtează unul cu celălalt, așa că există acest fel de înregistrare dulce a faptului că tocmai ne-am întâlnit pentru prima dată.“

„Faima trebuie evitată cu orice preț“

Daniel Radcliffe a devenit celebru la vârsta de doar 12 ani în rolul vrăjitorului Harry Potter, în franciza cinematografică creată după cărțile scriitoarei J.K. Rowling. Însă tocmai faima venită atât de timpuriu l-a transformat într-un adolescent introvertit, într-un tânăr care se refugia în băutură și care era mereu în competiție cu el însuși, pentru a face față expunerii și a se menține în atenția publicului. 

El chiar a declarat anul trecut pentru revista „Newsweek“ faptul că: "Copiii mei - dacă și când vor exista - mi-ar plăcea ca ei să fie în preajma platourilor de filmare. Un vis ar fi ca ei să vină pe un platou de filmare și să spună: «Doamne, știi, mi-ar plăcea să fiu în departamentul artistic, mi-ar plăcea să fiu ceva în echipă». Dar nu mi-aș dori faima pentru copilul meu. Platourile de filmare sunt locuri minunate. De multe ori poate fi minunat pentru copii, dar faim trebuie evitată cu orice preț."

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg