Eva Longoria, măcinată de gelozie: ”Este cel mai nociv sentiment”

2 august, 2022
Eva Longoria Cannes jpg

Frumoasa actriță se află la al treilea său mariaj, de data aceasta fericit. Eva Longoria a participat la un podcast și a dezvăluit câteva lucruri foarte interesante despre ea.

Parcursul până în prezent nu a fost tocmai ușor, iar diva din ”Neveste Disperate” recunoaște că adeseori a fost măcinată de gelozie.

Eva Longoria Cannes (3) jpg

Potrivit vedetei, anumite trăiri prea intense din cadrul primelor sale două mariaje au epuizat-o. Starul a discutat cu Isabel Allende și a detaliat prin ce paletă de emoții a trecut când a fost căsătorită cu actorul Tyler Christopher între 2002 și 2004 și cu jucătorul de baschet Tony Parker, din 2007 până în 2011.

Însă actrița e de părere că a alchimizat toate sentimentele negative de atunci în ceva trainic în prezent, alături de soțul José “Pepe” Bastón, un cunoscut om de afaceri.

Eva Longoria Cannes (5) jpg

Actrița a spus că-și amintește cât de rău îi făcea fizic gelozia, cum i se întorcea stomacul pe dos și se întreabă retoric: De ce și-ar mai dori cineva asta?

Eva mărturisește că acum trăiește cel mai echilibrat mariaj și că s-a analizat mult înainte de a se căsători în 2016 cu actualul său soț.

Între timp, foarte asumata actriță arată superb și a făcut furori în costum de baie în vara aceasta, prin destinațiile de vacanță în care s-a aflat cu familia.

Eva Longoria (8) jpg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

badea7 jpg
oțiliiii PNG
Roxana Hulpe jpg
maria50 jpg
Nașul jpg
Lindsay Lohan (2) png
Marilyn Monroe Getty jpg
okmagazine n b cIbBEIhSnLY unsplash jpg
Bridgerton jpg
ian1 jpg
justin9 jpg
sha15 jpg
Trupa Aqua jpg
Elon Musk print OK Mag (4) jpg
Chrissy Teigen și John Legend jpg
Marcela Fota3 jpg
jorge24 jpg
toc jpg