Eva Longoria, „Scufița Roșie” la un eveniment în Los Angeles

Eva Longoria știe întotdeauna cum să facă o impresie bună pe covorul roșu, așa că marți, nu a întâmpinat nicio dificultate în a-și etala din nou stilul revoluționar, pe covorul roșu de la ecranizarea filmului „Low riders” din Los Angeles.  Frumoasa cu origini latino a fost extrem de elegantă, o „Scufiță Roșie” veritabilă, într-un costum foarte feminin, cu un decolteu adânc, creat chiar de un brand românesc, Styland.

A purtat o ținută all red pentru care primește nota 10.

Pantalonii și sacoul dintr-un material fin și bluza din mătase au arătat uimitor pe actriță, mai ales că a atras atenția asupra bustului, nu numai prin decolteul adânc, ci și prin faptul că a purtat un superb colier cu diamante. La o ținută all red, pantofii cu toc trebuiau să fie într-o nuanță mai cuminte, așa că a optat pentru o pereche de stiletto nude.

Eva a avut un look clasic, natural, dar de efect și a îmbrăcat o creație vestimentară a unui brand românesc.

Cât despre machiaj și coafură, a optat pentru un make-up clasic în nuanțe pământii, cu gene lungi și un ruj nude care a completat aspectul glamour. Părul l-a prins la spate, într-un coc lejer, lăsând la vedere cerceii micuți bătuți cu diamante. Doar ceasul cu brățară albă parcă era rupt dintr-un alt scenariu. În ansamblu, a fost fermecătoare pe covorul roșu și a avut zâmbetul la purtător în toate fotografiile de la eveniment.

Foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA