Eva Mendes, apariție rară la un eveniment! Are un look bizar, și-a făcut operații estetice?

De când s-au născut cele două fiice ale cuplului Eva Mendes – Ryan Gosling, actrița de 43 de ani s-a retras din lumina reflectoarelor. Ba chiar, a absentat de la premiile Oscar, în cadrul cărora partenerul ei de viață era nominalizat la cea mai importantă categorie. Totuși, Eva a apărut, zilele acestea, la un eveniment de lansare al unei colecții vestimentare care îi poartă numele.

Eva Mendes a lansat colecția de toamnă

Eva Mendes și-a făcut apariția, ieri, la Centrul Los Cerritos, din California, pentru a lua parte la evenimentul de lansare al noii sale colecții vestimentare. Îmbrăcată cu o rochie midi, cu un croi vintage, care-i poartă semnătura, după cum ne-a obișnuit, Eva Mendes a captat privirile tuturor celor din jur. Ce-i drept, au fost și câteva păreri contradictorii, vizavi de aspectul feței actriței, mulți susținând că aceasta fie și-a făcut vreo operație estetică, fie e machiajul cel care îi schimbă înfățișarea.

A purtat un outfit creat chiar de ea

Pentru a doua varianta am înclina și noi balanța, dat fiind faptul că, de regulă, nu se machiază atât de strident. Iar faptul că la acest eveniment a purtat acel machiaj al ochilor atât de puternic, aspectul ei fizic a avut de suferit. E drept și că actrița pare să fi mai pierdut din kilogramele acumulate pe timpul sarcincii, și atunci aspectul per total e diferit față de cel afișat în urmă cu câteva luni.

Un look controversat

Un alt element al apariției ei care a stârnit controverse este turbanul, de care Eva nu pare să vrea să se dezică. Actrița poartă acest accesoriu aproape la orice apariție a ei, potrivindu-l la ținuta aleasă. Nu spunem că nu o prinde bine, dar, câteodată, ce-i prea mult strică…

foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA