Evadează din monotonie cu Noul Twingo!

13 martie, 2012
adevarul 620x380 jpeg

Ai nevoie de putina culoare în viaţa ta, mai mult dinamism şi veselie? Răspunsul este Noul Twingo!

Ai nevoie de putina culoare în viaţa ta, mai mult dinamism şi veselie? Răspunsul este Noul Twingo! Experimenteaza chiar acum cel mai cool drive-test pe www.renault-twingo.ro.

Twingo, o citadină veritabilă

Compact la exterior, dar in acelasi timp extrem de spatios la interior, noulTwingo iti lasa libertatea de a te bucura de propriile alegeri. La interior, caracterul expresiv si original este accentuat de materiale si culori.Toate tapiteriile au personalitate proprie: modele noi, nuante contrastante.

image

Twingo are o personalitate cameleonică

La exterior, nuantele-vedeta Fuchsia si Bleu Bermudes completeaza o paleta bogata de 10 culori de caroserie, pe care le poti asorta cu noua colectie de strippinguri cu motive pentru pavilion sau culori contrastante pentru oglinzile retrovizoare si bandourile laterale. Vrei sa dai frau liber dorintelor? Cedeaza tentatiei unui pavilion panoramic cu trapa, din sticla sau din panza ( in curand disponibil)...iar la final vei putea spune cu mandrie: „Este cu adevarat masina mea Twingo!”

Twingo este prietenos cu mediul

Twingo mai are un atuu: este extrem de prietenos cu mediul inconjurator! Economic si ecologic, Twingo inregistreaza un consum mixt care porneste de la 5,1 l/100 km si un nivel al emisiilor de numai 119 g de CO2 pentru motorul benzina de 1,2 16V 75CP.

Temperamental, expresiv si super echipat standard, Twingo poate fi al tau cu numai 8.500 de euro ( TVA inclus pentru versiunea Trend 1,2 16V 75CP) sau cu finantare RCI Leasing, de la 58 euro cu TVA/luna.

Scapa de monotonia gandurilor gri cu Noul Twingo! Da Like si primesti mesajele Twingo care iti vor face viata mai vesela. Te asteptam pe http://www.facebook.com/renaulttwingo.roRecente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Libertatea alegerii și cardurile cadou  Dăruiește un cadou fără complicații jpg
creme de fata coreene jpg
Finanțare rapidă pentru nevoile tale jpg
ILUMA Stardrift KV Portrait jpg
WSCM Bucuresti 2023 jpg
tratament facial jpg
masina spalat emag jpg
implant dentar (1) jpg
img okmagazinero jpeg
Târgul devoratorilor de carte jpg
cizme de cowboy outfit (1) jpg
sejur zakynthos jpg
Janet Jackson si Naomi Campbell, la ziua lui Sean Diddy Combs   Instagram jpg
turist verifica harta jpg
UNDER 25 jpeg
Balenciaga I Bang & Olufsen Speaker Bag png
woman having cup coffee green kitchen jpg