Cum arată fetița de doar 9 luni a lui Elon Musk. Imagine rară cu Exa

23 septembrie, 2022
elon musk met gala 2022

Miliardarul este adeptul familiilor mari, iar în iulie anul acesta a mărturisit deschis că are de gând să facă mulți copii, să-și petreacă timpul cu ei și să fie un tată bun.

Cu fosta parteneră, excentrica Grimes, are doi copii: un băiețel în vârstă de 2 ani, X AE A-XII, și o fetiță de doar 9 luni, Exa.

elon musk grimes jpg

Mămica sa a postat mândră o imagine rară cu micuța, care s-a născut în decembrie, 2021, dar despre existența căreia nu s-a aflat decât trei luni mai târziu.

Exa a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat, iar cuplul s-a despărțit cu câteva luni înainte. Cântăreața în vârstă de 34 de ani a publicat mândră fotografia cu fiica sa și a miliardarului în vârstă de 51 de ani. Micuța este adorabilă, încercând să se țină pe piciorușe și să danseze, în timp ce privește la o carte interesantă și are o cochetă bentiță roz cu fundiță. ”Fiica mea dansează pe ritmuri tehno peste exemplarul cu nașterea tragediilor, a lui Nietzsche. Ce regină!”, a notat Grimes. Artista a uimit cu excentricitățile sale recente și dorința de a avea urechi de elf.

grimes elon musk jpg

În luna martie, Grimes a mărturisit Vanity Fair că ea și Musk își strigă fetița Y. Împăcarea cu Musk nu a ținut prea mult, iar solista a scris pe Twitter că va rămâne cu ”E” doar o bună prietenă, cu care are doi copii. El este cel mai bun prieten, de fapt! Dar și dragostea vieții ei. Cu toatea acestea, a menționat că-și dedică viața ”Misiunii”.

La doar 4 luni de la interviul lui Grimes, a apărut știrea că lui Musk i s-au mai născut gemeni, în noiembrie 2021, cu directoarea de la Neuralink, Shivon Zilis.

Magnatul are gemeni și tripleți și cu fosta soție Justine Musk. Gemenii Vivian și Griffin au 18 ani, iar tripleții Kai, Saxon și Damian au 16 ani.

În aprilie, Vivian a făcut o cerere pentru a-și schimba numele și genul, întrucât nu a mai dorit nicio legătură cu tatăl natural, iar cererea adolescentului a fost acceptată.

Născut Xavier Alexander Musk, fiul de 18 ani al celui mai bogat om de pe planetă a primit acordul legal să scape de numele Musk și de genul masculin.

Fostul Xavier Alexander devine oficial Vivian Jenna Wilson și-și poate schimba certificatul de naștere.

Foto: Profimedia și TwitterRecente pe Ok! Magazine

parfum822 jpg
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
mei jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg
Cum iti pregatesti afacerea pentru situatii de criza 3 practici care te fac un lider mai bun jpg
Achizitionarea unui televizor La ce specificatii tehnice sa te uiti cand il cumperi jpg
Reamenajarea bucatariei Ce achizitii poti face pentru modernizarea acestei incaperi jpg
Damian Anghel si Theo Rose (colaj Click!)
Pierce Brosnan jpg
cuplu8 jpg
Olimpia Melinte & Cornel Ilie  FOTO Cristina Oltean jpeg
Margrethe a Danemarcei jpg