Exclusiv din L.A. - Anastasia Soare: "Amal Clooney a fost reticentă la început, când am pensat-o!"

13 mai, 2018
6 anastasia bev hills 1 jpg jpeg

OK! a vizitat-o pe Anastasia Soare la sediul companiei sale pentru a descoperi totul despre viaţa la Hollywood a româncei care o pensează pe Michelle Obama

image

"Îmi aduc perfect aminte că am aterizat la Los Angeles pe 29 iulie, la ora prânzului. M-a şocat că era foarte cald. Cerul era extraordinar de luminos. Şi palmierii m-au uimit. Erau foarte înalţi. Nu văzusem niciodată palmieri, pentru că nu ieşisem din România. Nu prea mi-a plăcut Los Angeles la început. Nu mi-a plăcut deloc. Cel puţin primele 6 luni de zile nu au fost atât de fericite. Am plecat din România din cauza regimului comunist. Soţul meu nu se mai putea întoarce pentru că lăsase nava în Italia, era căpitan de navă şi ceruse azil politic. Iar la 4 luni după ce am ajuns în Los Angeles, a fost revoluţia în România şi a fost destul de haotic. Ne era frică să ne întoarcem. Şi am propus să mai stăm o perioadă până când se vor linişti lucrurile în România. Apoi ne gândeam să ne întoarcem.", povesteşte Anastasia. Dar ea a rămas, pentru că lucrurile s-au legat neaşteptat de bine la Hollywood.

Azi, printre cele mai cliente fidele ale Anastasiei Soare se numără Naomi Cambell şi Jennifer Lopez, pe care o pensează din 1992. Dar până să ajungă la acest nivel, Anastasia ne-a povestit că a muncit mult şi fără să ceară vreun ban... "La început, doi ani de zile am pensat gratuit. Epilam şi făceam alte tratamente cosmetice, aşa îmi câştigam banii şi pensam gratuit fiindcă clientele nu considerau sprâncenele ca un serviciu pentru care să plătească şi atunci era important pentru mine să le fac să înţeleagă cât de importante sunt sprâncenele. Dar nu am început acest job gândindu-mă că vreau să fiu faimoasă şi vreau să pensez celebrităţi. Nu asta mă interesa. Voiam să am un business de succes", spune Anastasia din biroul său cu un perete transparent prin care toţi angajaţii pot vedea oricând ce face în birou. E o transparenţă care o apropie de angajaţii săi - pentru că deşi Anastasia se împarte între două şedinţe la companie, un prânz cu Halle Berry şi o cină cu Sharon Stone, felul ei de-a fi nu s-a schimbat. Şi oricâţi angajaţi ar avea, nu lasă penseta, fiindcă de mâinile ei de aur sunt dependente mai toate celebrităţile importante de la Hollywood. Aşa încât, în biroul ei îşi poate fac apariţia oricând o vedetă venită la programare.

Oricât de cunoscută ar fi, însă, se mai loveşte chiar şi acum de reticenţă în unele cazuri. "Îmi aduc aminte când am început s-o pensez pe Amal Clooney care are nativ nişte sprâncene groase frumoase şi este o femeie extraordinară. Ea la început a fost reticentă, mi-a spus că se pensează de obicei în Anglia, dar stai puţin, să vedem dacă-mi place... I-am spus: În primul rând, lasă-mă să-ţi dau oglinda şi-ţi explic înainte ce fac. Aşa fac cu fiecare clientă care vine prima oară la mine. Îi explic pas cu pas... Şi Amal s-a relaxat când şi-a dat seama despre ce e vorba. Şi după ce i le-am făcut i-au plăcut şi nu mai este o problemă. George Clooney, în schimb, nu vrea să-l pensez.", spune Anastasia amuzată.

Dar timp de viaţă personală mai are? "În viaţa personală, cred că cea mai mare bucurie pe care o am e ca eu să fiu sănătoasă, familia mea să fie sănătoasă. Altfel, nu prea am viaţă personală, ca să fiu sinceră. Merg la petreceri, socializez, dar e dificil pentru mine să am o relaţie de lungă durată. Acum, dacă mă întrebi, n-am fost foarte exigentă cu sprâncenele bărbaţilor din viaţa mea, pentru că eu consider că un bărbat trebuie să aibă sprâncenele îngrijite, nu să arate ca o femeie. Dar relaţiile mele sunt puţin mai scurte pentru că cred că de obicei bărbaţii simt că nu sunt o prioritate în viaţa mea. Pentru că business-ul tot timpul a fost o prioritate. Dar asta mă mulţumeşte pe mine.", ne-a mărturisit ea cu sinceritate.

Interviul complet acordat de Anastasia Soare în exclusivitate în Los Angeles - în curând în OK! Magazine.

OK! Goes To L.A. - Proiect realizat cu sprijinul www.eturia.roRecente pe Ok! Magazine

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
termosemineu peleti bricolaj market 3 jpg
okmagazine warren jones LFlVuWLjYEo unsplash jpg
Salată grecească (2) jpg
6 electrocasnice incorporabile bucatarie jpg
Centrul de excelenta in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica SANADOR Floreasca (3) jpg
Corona Island image (2) jpg
Cardigane Dama okmagazine png
p g i dm romania inaugureaza anul acesta doua sali de clasa unicat in jude ele calara i i timi jpg
poza okmagazine ro jpg
okmagazine ro   Cum să alegi o husă de telefon care să ofere echilibru între aspect și siguranță jpg
Cum să ai grijă mereu de zâmbetul tău jpg
Ai o cameră în plus pe care nu o folosești  Iată în ce o poți transforma! jpg
Lucruri de care ai nevoie pentru casa daca ai o familie numeroasa jpg
Patricia fotomodel  jpg
UNTOLD Inquam Photos / Alexandru Busca
Ana Baniciu s a casatorit cu Edy Kovacs   Instagram (3) jpg
Ești pasionat de grădinărit Iată ce unelte nu ar trebui să ți lipsească din gospodărie jpg