EXCLUSIV! Jordana Brewster („Fast Five”): „Am o slăbiciune pentru Paul Walker”

18 august, 2011
fast five dvd jpeg

Şi-a exersat talentele asupra sexului tare mai întâi în telenovela americană „As The World Turns”, timp de şase ani, apoi în trei din cele cinci filme „Fast And The Furious”, iar în prezent filmează la remake-ul legendei „Dallas”.

Şi-a exersat talentele asupra sexului tare mai întâi în telenovela americană „As The World Turns”, timp de şase ani, apoi în trei din cele cinci filme „Fast And The Furious”, iar în prezent filmează la remake-ul legendei „Dallas”. Şi pe tot acest traseu a făcut numeroase victime, devenind – după cum o alintă presa americană – devoratoarea de bărbaţi de generaţie nouă. Într-un interviu exclusiv pentru OKmagazine.ro, Jordana a comentat zvonurile, dar şi adevărurile.

image

Maşinile, clar (râde). Cui nu-i plac maşinile de mare viteză? În plus, personajul meu (n.r. Mia Torreto – sora lui Dominic „Dom” Torreto – interpretat de Vin Diesel – şi iubita lui Brian O’Conner, jucat de Paul Walker) evoluează foarte mult de la o peliculă la alta. În partea a patra era ca o floricică, dar acum, în “Fast Five”, gata, le dă clasă băieţilor. Pentru mine a fost foarte palpitant!

A fost mai frumos! Spre exemplu, sunt scene filmate în Puerto Rico în care se vede că jeanşii mei sunt murdari! (râde) N-ai idee ce bine m-a făcut să mă simt asta!

Mai apropiată ca niciodată. N-am mai fost supărată pe el, ca în peliculele anterioare, mi-a trecut.

Vin chiar mi-a fost ca un frate mai mare. Cât despre Paul... mărturisesc că am o slăbiciune pentru el. Scenele noastre intime au fost grozave, au sărit scântei!

Pe-atunci eram fascinată de decapotabile, dar acum mi-ar plăcea un Range Rover, mai degrabă.

image

O admir pe Milla Jovovich şi am şi interacţionat de vreo câteva ori cu ea. Cred că e grozavă. Şi-mi place mult-mult-mult de tot de Angelina Jolie. Joacă roluri scrise pentru bărbaţi mai bine decât bărbaţii.

Mama mea e braziliancă, dar ea şi tata locuiesc acum în New York. Când sunt pe-acelaşi loc cu ei, vorbim numai portugheză. În plus, când ajungem prin L.A., mergem întotdeauna la un restaurant brazilian, Fogo De Chao. Şi mergem des în Brazilia. Acolo visez să-mi cresc copiii!

„Fast Five” este distribuit pe DVD în România de Odeon Home Entertainment.

image


Recente pe Ok! Magazine

masuta jpg
antonescu
caprio
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
machiaj
brad pitt
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
ben  jennifer 3 jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg