EXCLUSIV pentru OK! Adda îşi lansează în online videoclipul #DeDorulTau

4 mai, 2017
Adda dedragultau jpeg
image

Adda lansează piesă #DeDorulTau, o compoziţie plină de sensibilitate, ce vorbeşte despre viaţa ei personală. Aşa cum ne-a obişnuit, şi pentru această piesă artista şi-a scris singură versurile, prin care ne împărtăşeşte momente din viaţa ei şi fragmente de iubire, reuşind să creeze o poveste care o reprezintă complet.

Pentru melodia #DeDorulTau, Adda s-a inspirat din propria poveste de iubire, fiind într-un moment al vieţii ei în care şi-a găsit echilibrul, atât în viaţă personală, cât şi în cea profesională. Totuşi, în această piesă, artista şi-a imaginat ce ar face fără jumătatea ei, care i-a fost alături în fiecare moment, atât la bine, cât şi la greu.

#DeDorulTau are o poveste amuzantă. Cătălin, soţul meu, trebuia să plece de acasă şi eu i-am zis exact aşa: o să mor de dorul tău. Mi-am dat seama imediat că acesta poate fi mesajul unei piesei, aşa că m-am aşezat la pian, iar restul a venit natural. În acel moment, m-am gândit cum ar fi dacă am ajunge într-o situaţie critică în relaţia noastră şi aşa a luat naştere melodia”, ne-a povestit Adda.

Artista a lucrat la producţie împreună cu Şerban Cazan, Lucian Nagy şi Marius Pop în studiourile Hahaha Production. Fiindcă şi-a dorit că această piesă să aibă un sound aparte, Adda a colaborat cu fetele de la Muse Quartet, Alina Horez (vioara I), Nicoleta Petre (vioara II), Maria Coltatu (violă) şi Corina Ciuplea (violoncel) pentru a înregistra instrumentele live.

SAN (Anton Sandu) a regizat un videoclip dinamic, filmat în mai multe locuri cheie din Bucureşti şi din afară oraşului. Director de producţie a fost Alexandru Pădureţu, iar de producţia video s-au ocupat Cătălin Rizea şi Cristian Puchiu. La scenariu au lucrat Adda şi SAN. Artista a schimbat mai multe ţinute pe parcursul videoclipului, fiind îndrumată de Andra Moga. Ana Mironescu i-a realizat machiajul, iar pe partea de hairstyle şi-a pus semnătură Livia Berceanu.

#DeDorulTau este o coproducţie Baladda Records, Global Records, HaHaHa Production. În 2015, Adda a lansat tot împreună cu Global Records piesă "Lupii", care a fost primită foarte bine de public şi are peste 22 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Artistă şi compozitoare, de origine din Târgu Mureş, Adda a scris versuri încă din adolescenţă, însă nu s-a aşteptat niciodată că piesa ei, “Minţi murdare”, urcată pe Youtube de un coleg, să îi deschidă drumul în lumea muzicii. Deoarece mesajul ei a ajuns la atât de multe suflete, Adda a început să fie urmărită de mii de oameni în online. A crezut în visul ei şi a muncit constant, iar astăzi are propria ei casă de producţii, Baladda Records, locul unde iau naştere toate piesele.Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png