EXCLUSIV pentru OK: DJ Wanda, despre tatuaje şi viaţă de noapte în Israel FOTO&VIDEO

Cea mai cunoscută DJ-iţă de la noi s-a îndrăgostit de Tel Aviv şi de bărbaţii israelieni.

IMG-20170301-WA0007[1]

DJ Wanda a petrecut o vacanţă senzaţională în Israel, unde a vizitat cele mai importante oraşe şi locaţii turistice. De departe, cel mai mult i-a plăcut în Tel Aviv, oraşul cosmopolit de la Marea Mediterană, unde, spune ea, a întânit cei mai frumoşi bărbaţi din lume.

Acolo sunt cei mai mulţi bărbaţi frumoşi pe metru pătrat. Mai mulţi -n Italia sau în Brazilia. alergi dimineaţă pe promenadă este un adevărat spectacol. Trebuie doar ai grijă nu rămâi cu gâtul sucit uitândute după ei. Uiţi de toate problemele şi nu ştii pe care -l alegi. Nu e bine vii la Tel Aviv împreună cu iubitul ori dacă eşti măritată. Asta e clar! Când am de gând mărit, aici vin mi aleg viitorul soţ”, declară DJ Wanda.

În Tel Aviv, DJ Wanda a descoperit viaţa de noapte, cluburile unde vin DJ renumiţi din întreag alume şi chiar a fost invitată pună muzică într-o astfel de locaţie.  Ba mai mult, a avut ocazia se cazeze pentru o zi întrun autobuz transformat în hotel mobil, cu care vedeta s-a deplasat de la o locaţie la alta.

“Am mixat câte o oră în trei cluburi foarte cool din Tel Aviv, iar noaptea am petrecut-o într-un bus-hotel. Este genul acela de rulotă cum numai la Hollywood mai vezi. Un autobuz întreg, amenajat ca o cameră de hotel de lux. Are living, televizor, dormitor, baie şi un dus spaţios. Tot ce ai nevoie. Este destul de scump. Costă 1.000 euro/zi închirierea lui, însă experienţa este wow”, declară DJ Wanda.

Cu tatuajele la purtător, DJ Wanda a făcut furori în Israel, iar noi am profitat de moment să aflăm mai mult despre arta tatuării şi pasiunea ei pentru trandafiri.

 

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA